Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međusobni sukobi

Karamarko: Ova vlada zapravo više i ne postoji

Tomislav Karamarko
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
05.05.2014.
u 18:29

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako rekonstrukcija Vlade, koju je njegova stranka ranije tražila, više ne dolazi u obzir. Kao razlog naveo je to što Vlada zbog stalnih međusobnih sukoba ne rješava goruće probleme u gospodarstvu. Zbog toga je ponovno pozvao na prijevremene izbore.

– Boriti se s gospodarskim nedaćama i za spas države može samo ekipa koja zna i koja je složna, a ovi niti znaju niti su složni. To je katastrofa. Umjesto da zajednički rješavaju probleme, počeo je rat u kome se ne biraju sredstva – izjavio je Karamarko u emisiji Hrvatskog radija Oporbeni zarez. Dodao je kako Vlada zapravo više i ne postoji jer je digla ruke od hrvatskog gospodarstva te da će im sindikati i oporba opet morati pokazati crvene kartone.

– Neozbiljni su, infantilni, nedostojni su trenutka i da hodaju po Banskim dvorima – rekao je Karamarko.

>> Slavko Linić pisao Milanoviću: Pročitajte što mu je poručio

>> USKOK od Linića zatražio dokumentaciju o kupnji zemljišta Spačve!

Komentara 84

Avatar johny21
johny21
18:46 05.05.2014.

ma nije nikada ni postojala, osim na papiru!!

Avatar mili99
mili99
18:55 05.05.2014.

Pada,pada,pada,pada... sto to pada? Pada Vlada!!

Avatar mili99
mili99
19:00 05.05.2014.

Ministri u sadašnjoj Vladi sebi već traže druga mjesta, svjesni su propasti pa se pokušavaju ugurati na neka mjesta, kao npr. ministar Jovanović što sebi namjesta u akademskoj zajednici. Kad brod tone, onda odmah bježe miševi, a ovaj Milanovićev brod tone otkad su dosli na vlast...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije