Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA S FACEBOOKA
Povratak na članak

Karamarko odgovara na prozivke: 'Ja sam kriv za sve'

U objavi se oglasio na prozivke kako je njegovom ''pojavom na političkoj sceni otpočela ustašizacija Hrvatske''

Komentari 82

SL
Sladokusica
14:06 30.11.2018.

Kad se javi Karamarko sva lijeva siročad krene s namatanjem šatorskih krila i sprema se za šumu. Evo vam odgovor na USTAŠIZACIJU: danas na presici SDP-a su izjavili da su ROMI u RH ugroženi. Nedavno smo svi bili svjedoci romskihih rafala oko škole, pucnjeve u blizini autobusnog kolodvora, bombe u Dubravi, a prije toga je neka romska obitelj istukla turisticu koja je boravila u njihovom hostelu na moru. I danas nas uvjeravaju da su oni ugroženi? Danas nas uvjeravaju da buja ustašluk, ne, vi ga sami projecirate i pokušavate ga NAMETNUTI.

VL
BA
Barba1980
13:44 30.11.2018.

Pitanje Mostu :Da li vam je žao što ste ispali naivni i što su vas iskoristili da smijenite Karamarka i dovedete Plenkovića i Pupovca na vlast?

VL
BU
Burger
13:43 30.11.2018.

Bravo Karamarko, sve si rekao o neprijateljima Hrvatske

VL
BU
Burger
13:43 30.11.2018.

Bravo Karamarko, sve si rekao o neprijateljima Hrvatske

VL
SO
Somelier
14:09 30.11.2018.

Samo da podsjetim ove srbokomunističke sluge. Da li se sječate šta se desilo kada je prvi puta bilo spomenuto da će Karamarko biti predsjednik HDZ-a a time naravno i premijer. Još nisu bili niti unutarstranački izbori već su na svim nivoima poćele ankete. Karamarko najnepopularniji političar. Ne zaboravite da se za dobrim konjem prašina diže.

VL
RI
rightside
14:09 30.11.2018.

salu na stranu,no kriv si sta se u svom mandatu nisi jace potrudio i maknuo tadasnjeg druga zastavnika orepica iz mjesta ministra jer nije dozvolio da se svi uhljebi druga ranka pobacaju iz mupa i sl.sluzbi,,a ne da tu sjede i jos danas "predaju raport" svom sefu ,,on je ipak zaposlio 1700 ljudi na svom pocezku mandata i to je odmah po padu partije trebalo ocistit,jer sam veliki zoka je obecao na pocetku, svi zaposleni otici ce kad i mi budemo odlazili,,))) no naravno to nije bilo tako,,dakle, dok god se ta banda uhljeba ne ocisti, nema tu naprijed..

VL
Avatar korona
korona
14:09 30.11.2018.

Ma kriv je on i što su komunisti na čelu sa Milanovićem bili "žiranti" u ime RH, riječkom i Pulskom brodogradilištu ,pa sada opet ovi jugoslavenčići na čelu sa Plenkovićem isplačuju milijarde njihovih dugovea iz proračuna cijele države.Eto tako miako mi sa ovim jugonostalgičarima i mentalnim komunistima idemo k orak naprije,dva nazad

VL
JO
jozoblekic
14:41 30.11.2018.

Bravo tomo

VL
ŠT
ŠtoReći
14:57 30.11.2018.

" osobito onima koji muzu hrvatski proračun kako bi Hrvatsku blatili u međunarodnim krugovima i veličali propalu, diktatorsku, Titovu tvorevinu, koju, očito, nismo do kraja porazili u Domovinskom ratu. " --potpisujem! Uzimaju kune kako bi bolje izmišljali i blatili hrvatskiski narodu i Hrvatsku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:44 30.11.2018.

sad vam je malo jasnije zašto ga se najviše bojao linić... i većina sdp-ovaca. i skoro svi mediji...

VL
DU
Deleted user
14:28 30.11.2018.

Tko o čemu, prostitutke o Karamarku.

VL
Avatar gordi
gordi
17:07 30.11.2018.

bravo Karamarko...Hrvati su uz tebe...pokreni ovu učmalu državu...prvo lustracija a onda ukinut agencije ,raspustit većinu gradova i opčina,otkaz dati svim državnim uhljebima i onda možemo naprijed

VL
BR
brojevi
19:29 30.11.2018.

Ustašizacija RH naglo je nabujala u glavama antifa pojavom komunističkog apologeta Josipovića. Pola stoljeća boljševički kadar držao je hrvate pod stigmom genocidnosti i konačno nakom uspostave RH i pobjede u Domovinskom ratu mit o Jasenovcu počeo je blijedeti nad stravičnomm istinom o posljeratnim komunističkim zločinima koje je ondašnji režim držao u tajnosti. Takvim razvojem situacije komunjarsko plemstvo(otimaći i ubojice)kako bi zaštitilo svoje krvničko leno, pribjeglo je staroj i prokušanoj metodi držanja naroda u pokornosti-ustaštvom. Josipović kao izdanak, nasljednik i lućonoša protuhrvatskog režima je taj koji je stigmu digao na n-tu potencije i time osramotio Državu i narod.

VL
BA
bakulušić
18:44 30.11.2018.

Hrvatska sve više sliči na kazalište Kerempuh. Glumci su vidljivi (a biskup Živković kaže - i dobro plaćeni) ali "Frljiće" ne vidimo i ne znamo tko su.

VL
NE
nemanatrag
19:59 30.11.2018.

Zbog ovakvih me je sram biti Hrvatom.

VL
AG
Agricola
19:51 30.11.2018.

udbalija

VL
AG
Agricola
17:01 30.11.2018.

mutavi udbađšu, kad i kako češ pravdati brifiranje CIA-e i MI-6 o tome što su poduzeo ganjajuću Gotovinu i njegove prijatelje ili kako si rekao "jatake" i jeste li ti i tvoja udbaška falanga konačno našli famozne nepostojeće "topničke dnevnike"?

VL
CI
cinbenik
18:10 30.11.2018.

Dousnicar,lazni domojub,pobroja sve ,kao uspjegh...Trilaterlka makla Tita,Bandic proda marsala...no sta je to donijelo Hrvatima.Podjele i mrznju,raseljavanje i iseljavanje...Samom pojavom presjednice podjela i raeljavanja Hrvatica i Hrvata je krenua exodus Hrvata,a njenim nedemokratskim izborom,nepoznat demokraciji,Hrvati su u stampedu,.Upravo zbog laznog i bolesnog domoljubljam kije propagira dousnik karamrko,sa najmanjim, stazom HDze zla.......Zsto si usa u HDze zlo,pa zato sto znas da su HDze biraci omadjijani NDHa nostalgicari,nvodeci racuna o Hrvatskoj i Hrvatskim interesima....Neka je sram svakoga tko je glasa za poltronskog dousnika i materijalistu,zbog cega je ostupija.Nisti ti kriv ,ti si budala,neotesana,nedotepana,koja je nanijela nenadoknadibvu stetu Hrvatioma,,,Orovodija si lazno domoljubnu politiku ,smo kako bi dobioja vlast,kako bi mogao tovariti novcanik iz HDZe hobotnice...velika je sramota i crkve sto je stala uz ovoga maloumnika i unistavace svega Hrvatskog.

VL
Avatar istovari
istovari
16:10 30.11.2018.

Jeftini populist koji nikada nije imao druge agende osim one o neprijateljima Hrvatske,Titu,komunistima,udbi.....,deklaracija na razini birtaških naprdivanja...za neke druge teme nije dovoljno kapacitiran jer nema adekvatne školske kvalifikacije.

VL
JO
jocoudriga
16:16 30.11.2018.

Patetična sporedna epizoda hrvatske politike koju treba što prije zaboraviti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.