Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROIZBORI
Povratak na članak

Karamarko: Neki misle Beograd zamijeniti s Bruxellesom

Mi se vraćamo doma, ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska dugo branila Europu, rekao je Karamarko

Komentari 4

Avatar glas-naroda
glas-naroda
14:53 21.03.2013.

Najžalosnija je ćinjenica da sada daje kritike i upute onaj koji je od poćetka države svojim radom/neradom dao doprinos stvaranja ovakve loše gospodarske situacije, dok su ljudi ginuli na ratištima on i njegova stranačka "bratija" su danas vidimo "planski uništavali" i kasnije kupovali/dobijali sva bogatstva i narodnu imovinu. Nije ih bilo sram niti strah nikoga i nićega samo nisu razmišljali da će doći dan za konaćni obračun zlodjela, a ipak dolazi dan naplate kad-tad. Svi odreda su dobro "uhlebljeni" samozvani "domoljubi" a do jućer su bili niko i ništa, da da bili su sirotinja bez "opljačkane" narodne imovine. Tako su nas "znase" i njegova "bratija" oduvijek plašili crnima, crvenima i raznim vragovima i prićali kako smo guske u magli , dok su nam "organizirano pljačkali" imovinu. Lopovi ne prezaju od nićega samo da ostvare naum, zato ih sve treba poslati na doživotnu robiju da nemogu i dalje provoditi svoje "mračne" naume.

VL
PO
pobjednik
16:06 21.03.2013.

Nije važno što je taj 1. srpanj kada ulazimo u EU u mandatu ove Vlade, jer mi smo započeli i završili pregovore, stvorili, obranili i oslobodili Hrvatsku – tvrdi Karamarko. *************************************************************************************************** Nije mi jasno kad taj Karamarko kaže MI smo stvorili ,obranili i oslobodili Hrvatsku šta pod tim MI podrazumjeva. jel to znaći HDZ , e pa gospon Karamarko iako nisam član HDZa (niti ću ikada bit) i ja sam branio hrvatsku a ne osječam se kao Mi već kao građanin RH. Mislim da gospon Karamarko smatra kako su Hrvatsku branili samo članovi HDZa. E pa grdno se vara.

VL
Avatar kobra11
kobra11
16:29 21.03.2013.

Mi se vraćamo doma, ne smijemo zaboraviti da je Hrvatska dugo branila Europu, rekao je Karamarko ... ??? Kada i od koga ?

VL
MU
munjara
22:33 21.03.2013.

Ha,ha,,,karatemarko govori o nekom novom hdz,pored biste najvećeg lopova u Hrvata

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.