Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istrage

Karamarko: Ne postoji tihi rat između MUP-a i Odvjetništva

karamarko
Žarko Bašić/Pixsell
03.06.2011.
u 20:45

Dok god radi po zakonu, dok god postiže rezultate, Oliver Grbić apsolutno će biti ravnatelj policije - rekao je Karamarko.

Dok god radi po zakonu, dok god postiže rezultate, Oliver Grbić apsolutno će biti ravnatelj policije. Što se tiče ovog konkretnog slučaja, za kojeg sam već izjavio da je po meni doista apsurdan, apsolutno ima moju potporu - kazao je ministar Tomislav Karamarko u intervjuu za Dnevnik Nove TV.

Na pitanje ako interna kontrola utvrdi drugo, da li će Grbić morati odstupiti Karamarko je kazao:

- Apsolutno, mi ćemo morati vidjeti kako će izgledati nalaz interne kontrole, a onda ćemo vidjeti kako ćemo dalje postupiti.

Ministar unutarnjih poslova komentirao je i posljednju sjednicu Vijeća na nacionalnu sigurnost.

- Zadovoljan sam što je VNS našlo termin da se nađe iz jednostavnog razloga što nam dolazi Papa. To je po meni bila centralna točka našeg sastanka. Imali smo i temu turističku sezonu, koja nam je vrlo bitna.

Karamarko je na kraju naglasio kako želi da MUP i Odvjetništvo djeluju sinergijski te da budu 'kosilica'. Dodao je da ne postoji tihi rat između MUP-a i Odvjetništva već da u nekim slučajevima možda imaju različita gledanja.

Cijeli intervju pročitajte ovdje.

Komentara 13

CH
Charles
23:49 03.06.2011.

Malo su čudna Karamarkova mjerila ako misli da je Grbić radio po zakonu! Zašto je brifirao HDZ? Ili, zašto je brifirao SAMO HDZ? Zašto onda, jednako tako, nije brifirao i sve druge stranke? je li to taj rad po zakonu? Po kojem to zakonu? Po zakonu tihog državnog udara?

MM
Mladen Miletić
00:55 04.06.2011.

Karamarko: Ne postoji tihi rat između MUP-a i Odvjetništva, ne samo malo pa i javni .. Vidjeli smo kako se putem medija žali policajčina kako to da se Polančec Linić i Nobilo sastaju a kao neki protivnici su ... Dokazz da smeta policiji ako odvjetni radi svoj posao ćuli smo kako je Šeks podivljao kada je odvjetnik Nobilo rekao istinu onda se Šeks branio putem HRT1 ponavljajuči 2 puta kako je Nobilo ošamario svoju ženu !

OB
-obrisani-
22:27 03.06.2011.

Sad je izjavio da ga je Grbić ipak obavijestio o razgovorima s Polančecom. I dosta još tu ima izmotavanja, ali ono što je bitno je da Karamarko iz izjave u izjavu upada u sve više kontroverzi i u sve dublje političko blato. Svaki novi Grbićev dan opstanka kao šefa policije Karamarku će politička omča oko vrata postajati sve stegnutija......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije