Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Vinkovcima

Karamarko: 'Ljudima je dosta ove lažne socijalidemokracije'

karamarko (1)
Duško Mirković/Pixsell
13.05.2013.
u 11:06

Tomislav Karamarko na putu prema Vukovaru sa suradnicima se nakratko zadržao u vinkovačkoj pješačkoj zoni gdje se vinkovački HDZ družio s građanima.

Na putovanju u Vukovar u kojem će nazočiti okruglom stolu o hrvatskom poduzetništvu u EU i središnjem predizbornom skupu HDZ-a za Vukovarsko-srijemsku županiju, predsjednik stranke Tomislav Karamarko sa suradnicima nakratko se zadržao u vinkovačkoj pješačkoj zoni gdje se vinkovački HDZ družio s građanima.

– HDZ je sve jača i jača stranka i raste u cijeloj Hrvatskoj, a ovdje u Vinkovcima oduvijek je bila jaka i ne popušta. Dosta je ljudima lažne socijaldemokracije i mi ćemo to promijeniti jer imamo na listama kvalitetne ljude i dobru ravnotežu iskustva i mladosti. Ovdje su naši simpatizeri i s mnogima od njih dovoljno mi je da se pogledom razumijemo što treba učiniti 19. svibnja – rekao je Karamarko danas u Vinkovcima.

>>'Svi znaju da premijer čita Šegrta Hlapića, ali ne i da zna svoj posao'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije