Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Ina-MOL
Povratak na članak

Karamarko komentirao presudu Visokog upravnog suda da je bio u sukobu interesa

Ovakvu presudu suda zapravo sam i očekivao, iako je tinjala nada da bi ishod mogao biti drugačiji, priznaje Karamarko

Komentari 21

ST
stefj
15:04 20.01.2018.

Upravni sud vrlo rijetko, skoro nikada ne poništi neku odluku upravnih tijela. Uvijek se nađe neka formulacija kojom se odluka potvrđuje.... A formulacija o potencijalnom sukobu interesa je jako interesantna. Na taj način smo svi mi u potencijalnom sukobu interesa jer živimo u istom gradu, jer smo išli u istu školu, jer govorimo isti jezik, jer smo Hrvati ili što već... Mislim da bi se sudovi morali uozbiljiti i da bi se trebali prepisati zakoni. Sada je sve podređeno tome da se sve može tumačiti ovisno o trenutačnim potrebama politike. Zakoni su tako pisani, mediji tako funkcioniraju, čak se sada kreće u cenzuru Interneta radi toga...

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
15:11 20.01.2018.

Po ovoj "presudi niko iz politike ne bi smio poznavati nikoga iz INAe, Agrokora, Telekoma! Za usporedbu, Dalija Oreskovic snaja Slavena Letice prijatelja Zorana Milanovica, Mesica, Josipovica Vesne Pusic , jeli to sukob interesa??Miro Bulj ima nekolikokoliko kredita kod Sperbank, Josipovicevi osobni ZAMP interesi , Milanoviceve veze i poznananstva, brat Kreso , Vesna Pusic dodjeljuje drzavni novac svom bratu da ne nabrajam dalje...KAD CE BULJ I PETROV PLATITI ARBITRAZU?????

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
15:18 20.01.2018.

Potencijalni sukob interesa, potencijalno povjerenstvo, potencijalna Dalija, potencijalno pravosudje...

VL
MA
Marko1337
15:16 20.01.2018.

Ovo je samo daokaz da je naše sudstvo u rukama komunjarske partije i raznih cvitana udbaša i da Hrvatska još nije slobodna zemlja, već diktaturu provode kadrovski relikti komunizma. Tako će biti sve dotle dok se ne provede lustracija.

VL
PO
pozornik66
20:36 20.01.2018.

Dokaz da Udba još drži sudstvo

VL
Avatar Bruno
Bruno
21:39 20.01.2018.

Tuži Petrova , Bulja i mobst da plate arbitražu imas podrsku naroda!

VL
TT
tTony
16:14 20.01.2018.

Nista novo i veci borci za drzavu su zavrsili u zatvoru neki put i dobronajmeran posa moze bit kontraproduktivan .

VL
ST
Stipan
22:34 20.01.2018.

Zna se HDZ .

VL
DI
Diosiario
20:02 20.01.2018.

Pa baš zato jer si htio učiniti nešto za Hrvatsku i izgubio si spor. To ovdje tako funkcionira, zar još to nisi shvatio? Dok si bio tamo s Mesićem i kod Mesića i skupa s njim radio protiv Hrvatse nitko te nije dirao, štoviše, bio si miljenik medija. E kad si se opredjelio za Hrvatsku postao si neprijatelj broj 1 i najnegativniji u anketama. Ako ti to nije dovoljan pokazatelj da ovdje tako stvar funkcionira onda ne znam što bi bilo dovoljno.

VL
DU
Deleted user
20:24 20.01.2018.

Njemu kao jednostavno strukturiranoj ličnost nikako ne polazi za rukom ( mozgom) zašto je on bio u sukobu interesa...... ne i ne

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:02 20.01.2018.

Tako je velikomučeniče Tomo trebaš zatražiti zaštitu Ustavnog suda, jedine pravne brane protiv udbaško-orjunaške pravosudne urote.Tako je i naš velikomučenik Mesija Ivo dočekao spas u posljednji čas kod Ustavnog suda. Istina to je Hrvatsku koštalo izgubljenog spora i desetak milionaa EUR troškova, ali nema te cijene koju vjerodomoljubni dvonošci sitnog i krupnog zuba nisu spremni platiti za pravdu Hrvatskog Boga pravednoga. Koliko je samo velikomučenika heroja osloboditelja i branitelja Ustavni sud spasio od neopravdanog kaznenog progona, jer je prihvatio kao svoje stanovište tezu našeg, a svjetski poznatog ustavnog pravnika Vice Vukojevića da se ne može počiniti ratni zločin u obrambenom ratu, što znači da naši vjerodomoljubni osloboditelji i branitelji se ekskulpiraju za kaznena djela počinjena pred, za vrijeme i poslije Domovinskog rata, jer su bili pod utjecajem PTSP, još od turskih vremena pa nadalje.

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:18 20.01.2018.

HDZovac u sukobu interesa i još bivši udbaš? Ma sve su to podmetanja i sve su to novinari izvukli iz konteksta.

VL
NO
nogogaz
16:36 20.01.2018.

marko, nemoj priznat ovaj sud!! a što se tice njegove "odluke" ti fino zatraži da se sastavi konisija pa pocni pregovarat.......

VL
PO
pointmaker
17:03 20.01.2018.

zanimljivo da je svaka desničarska ikona ujedno i lopina.

VL
Avatar donne
donne
16:11 20.01.2018.

Ovaj ne poznaje rijec MORAL, MORALNO, nezna što one znace i nije ga briga???.... Njegovu licemjernost osjetili su svi generali....... koji su uhiceni po njegovoj direktivi,...... prisluškivani po njegovoj direktivi,...... zatvarani po njegovoj direktivi......... i danas ima ljude koji kojii rade za njega u sigurnosnim službama i daju mu pristup svim informacijama kojima raspolažu, oni su kratori ovog i svih spletki koje su dogadaju u našoj državi vec duže vrijeme,............ nasjedamo na te provokacije i to mu ide u prilog...... a on ih ocjenjuje pozitivnima i uživa u tome zbog svog primarnog cilja,......... i jedinog nacin da se vrati , opsjednut što nema vlast ne bira sredstva to mu je trenutno jedini i primarni cilj......................... . On je izrazito opasan za ovaj narod, opasan i nezaustavljiv fokusiran i odan svom egu ne mari za posljedice............... Njega treba hitno staviti u ogradeni prostor, hrvatski narod nije siguran dok se on nalazi izvan svojih gabarita.. . ........ Patuljci zar ste toliki sljepci kod zdravih ociju ???

VL
Avatar donne
donne
15:56 20.01.2018.

.Postoje dokumenti koji dokazuju Karamarkovu umiješanost u gotovo sve velike korupcijske i kriminalne afere:..... vezu s Petracevom mafijom i švercom ljudi, Aferu Hypo, Slucaj Levar, Aferu HAC, Aferu Podravka, Aferu Hrvatska pošta, Slucaj Soboli, Slucaj Pukanic, veze s albanskom mafijom, Aferu putovnice, kao i zaštitu pripadnika kriminalne organizacije koju je kontrolirao Tuta Naletilic. . Dosje Karamarko, tako, izgleda kao kronika tranzicijskog organiziranog kriminala i korupcije u Hrvatskoj...

VL
MX
Mister X
15:25 20.01.2018.

kao prvi potpredsjednik Vlade predlagao da se Hrvatska povuče iz arbitraže u Washingtonu, koju je MOL pokrenuo zbog plinskog biznisa, i da s Mađarskom postigne politički dogovor Nikakve Arbitraže nam ne pašu jer znamo kakv je ishod ako mi ne "presudimo sporove sa Mađarima Slovencima, Muslimanima, Srbima i drugima . Zato smo za ono drugo = naše pravedno " bilateralno političko"rješenje koje drugi ne vole neće ni da čuju ....Ne samo susjedi i Amerika i Hag kako vidimo svi imaju neko drugo mišljenje o pravednosti u odnosu na nas . Pa čak su i Romi dobili spor protiv RH pred sudom u Europi .... Što reći ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.