Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mudar državnik'

Karamarko izrazio sućut zbog smrti Ariela Sharona

Tomislav Karamarko
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
13.01.2014.
u 12:01

– Ariela Sharona s poštovanjem ćemo se sjećati kao velikog domoljuba i visokog časnika izraelske vojske – rekao je Karamarko

U povodu smrti dugogodišnjeg izraelskog premijera Ariela Sharona predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko izrazio je sućut njegovoj obitelji i izraelskom narodu.

– Ariela Sharona s poštovanjem ćemo se sjećati kao velikog domoljuba i visokog časnika izraelske vojske koji ima ogromne zasluge za svoj narod i državu Izrael. Pamtit ćemo ga također kao uspješnog i mudrog državnika, koji je kao izraelski premijer odlučio postići povijesnu nagodbu s palestinskim narodom. U Hrvatskoj Ariela Sharona posebno pamtimo po njegovu doprinosu produbljenju hrvatsko-izraelskih odnosa – izjavio je Karamarko.

>> Umro Ariel Sharon: Za Izraelce hrabri vođa, za Palestince tiranin

Komentara 11

KA
kafka
13:08 13.01.2014.

Sućut se izražava onima koji su ozalošćeni zbog nečije smrti. To je stvar uljudnosti i suosjećajnosti. To je politička gesta prema međunarodno priznatoj državi s kojom nastojimo izgraditi korektne i prijateljske veze i njenim građanima. Ako je to za njih gubitak onda mi izražavamo suosjećanje za taj gubitak. Izraz suosjećajnosti nema nikakve veze s odavanjem počasti preminulom! Ako se smatra da on nije zaslužio počast to nikako ne smije značiti da ožalošćeni nisu zaslužili izraz sućutu! .

Avatar GrgaPrgomet1941
GrgaPrgomet1941
12:35 13.01.2014.

Ima tu svega, a ljudski je izraziti sućut.

KA
kafka
13:12 13.01.2014.

Izraz sućuti ožalošćenoj rodbini i izraelskom narodu bi trebali izraziti i svi hrvatski državnici i političari koji su se s pokojnikom ikada rukovali. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije