Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u hdz-u

Karamarko: I ja mogu, poput Putina, biti predsjednik stranke

karamarko (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/3
03.02.2012.
u 13:55

– Žalosti me govor razjedinjenosti i zato želim pozvati na simboličko i stvarno jedinstvo u stranci – rekao je Karamarko.

Tomislav Karamarko u hotelu Panorama u Zagrebu i službeno je najavio svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a, javljaju 24sata.

– Žalosti me govor razjedinjenosti i zato želim pozvati na simboličko i stvarno jedinstvo u stranci – rekao je Karamarko i dodao da će pobijediti najbolji kandidat s najboljim programom.

Bivši ministar unutarnjih poslova predstavio je devet točaka svojeg programa te komentirao kritike kako netko tko je bivši šef tajnih službi ne može biti predsjednik stranke.

– Pogledajte Putina. I on je bio šef tajnih službi. Taj je rad transparentan i osnovno je ljudsko pravo na sigurnost koje sam ja štitio – kazao je Karamarko.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentara 61

ŠI
šifra2
15:50 03.02.2012.

Karamarko jer si svojski progonio generala Gotovinu makni se s političke pozornice. Naravno isto se odnosi i na druge pretedente na mjesto šefa HDZ-a!

Avatar germanikus
germanikus
19:26 03.02.2012.

To je vrlo znakovito i zabrinjavajuće ako se gospodin Karamarko uspoređuje sa Putinom!Osobno smatram da takve ljude treba držati što dalje od politike!!!!

KK
Kokosija.kuga
14:18 03.02.2012.

Karamarko je najbolji izbor od ponudjenog. Svi lijevi mediji će ga napadati jer ne podnosi komiće i partijaše ali barem je hdz sviknuo na medijske napade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije