Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastao se sa šefom Delegacije Europske unije u BiH
Povratak na članak

Karamarko: Hrvatska je stalan i pouzdan partner Bosne i Hercegovine

Dodao je da će joj u tome Hrvatska pružati i aktivnu pomoć na temelju svojih iskustava iz pregovaračkih procesa.

Komentari 11

BO
boris48astrid
16:52 13.05.2016.

ajde više otiđi u tu Bosnu i nevračaj se kao i kolinda može za Crnug. i sretan vam put bez povratka i ovak ništa ne radite za Hrvatsku a koštate nas love i love

VL
MA
maddog
13:41 13.05.2016.

ovaj je više u BiH nego u Vladi RH!

VL
GA
Gastarbeiter2
15:57 13.05.2016.

Bilo bi jako uputno da se gospodin Karamarko i slicni ne bave sa BIH. Bilo bi mnogo bolje da se zabave, odnosno da pocnu da rade nesto za Hrvatsku, odnosno namucene hrvatske gradjane koji ih i placaju. Pa gospodin Karamarko nema kapacitet za Hrvatsku a jos si (i nama) tovari i BIH na glavu. Sjecamo se jos i vremena kada se HDZ bavio sa BIH. Rezultat su opustosena i za sva vremena izgubljena najhrvatskija podrucja u BIH.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:14 13.05.2016.

A tebi je partner industrijski spijun Mola.

VL
Avatar mister.N@
mister.N@
12:54 13.05.2016.

a ti nacionalni izdajnik!!!

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:39 13.05.2016.

Bosna ti glavna tema a država ti propada šta kažu Rusi znaš oni kojima si djelio putovnice i domovnice pozdravlja te Rehn i tvoju draganu i pita kad če tr ponovo u posjet

VL
Avatar mama mia
mama mia
15:42 13.05.2016.

Gospođu Kosor si najurio iz HDZ -ja jer se ona obračunavala s kriminalcima gospođu Dalić ste svojim ponašanjem otjerali ostale vam samo neke cajke kojima ste lako upravljali pokazivali im mjesec u vodi a one vam vjerovale ka silna pamet

VL
DU
Deleted user
14:36 13.05.2016.

...mislio je reći partner MOLA.

VL
HY
Hygeia
15:28 13.05.2016.

Sta se stalno petljate u tu BiH,to je druga drzava i nema vas sta interesirati.Imate svoju drzavu Hrvatsku i brinite za njezin napredak.

VL
CI
cinbenik
06:49 14.05.2016.

HDZe je citavo vrijeme podrzavao samo Hercegovinu,a tastjerao je Hrvate Bosne,a posebno Posavine,sa ciljem prisajedinjenja sa Hrvatskom u politickoj trgovini,a kada su odustali pod pritiskom i mnogima nepotrebno poginulim,Citavo vrijeme do sad ozivljavaju mrtvaca HRHB,koja bi trebala izroditi "treci" i "stoni " grad u etnicki cistoj i dobro obogacenjoj regiji,dak su Hrvati ostajali bez ognjista.....E takvu Hercegovinu podrzava HDZe,a ZNA se ko se usprotivio stranki opasnih namjera u poHercegovacenju svih Hrvata i pokusao spasoti Hrvate Bosne od unistenja suludog projekta HDZea.I on i ona i ostali neBDZe u Hrvatskoj su tada reskirali svoj zivot da bar spase ugled Hrvatske,ako nisu mogli spasiti unistenje Bosanskih,a posebno Posavskih Hrvata.....Tko nevjeruje neka samo usporedi brojno stanje Bosanskih Hrvata u pred HDZe vrijeme i post HDZe vrijeme i mocnu Hercegovinu u lred HDZe vrijeme i dobro obogacenu 90 ih za HDZe vrijeme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.