Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjene u MUP-u

Karamarko degradirao Vuka, bivšeg Račanova tjelohranitelja

karamarko
Dino Stanin
Autor
Ivanka Toma
04.05.2010.
u 19:20

Goran Vuković Vuk kojeg je Josipović želio za šefa svog osiguranja degradiran je na najnižu policijsku dužnost.

Nesuđeni šef osiguranja predsjednika Ive Josipovića i šef osiguranja pokojnog premijera Ivice Račana Goran Vuković Vuk i još dvojica policajaca koja su s njim radila te poslove navodno su danas smijenjeni iz Uprave za osiguranje i premješteni u najnižu policijsku organizacijsku jedinicu – u policijsku postaju, i to u Trnju.

Službene potvrde ove informacije, kao i eventualni razlozi zbog kojih je Vuk ovako degradiran, u MUP-u nije bilo. Iz Ureda za odnose s javnošću samo nam je poručeno da "neće komentirati kretanje policijskih službenika po resoru".

Oko Vukova angažmana u osiguranju predsjednika Josipovića izbio je svojedobno sukob između predsjednika Republike i ministra policije Tomislava Karamarka. Ministar je inzistirao da on postavi osiguranje šefu države, a Josipović je zauzeo stav da ima pravo utjecati na izbor ljudi s kojima će provoditi 24 sata. Predsjednik je na kraju popustio, a Vuk je ubrzo degradiran.

Komentara 15

Avatar Ledeni
Ledeni
09:07 05.05.2010.

Vuk je skraćenica od Vukašin.

00
0001
20:11 04.05.2010.

Pazi ovo tipa zovu “Vuk”, što je policija postal čopor divljih životinja. Treba ga izbaciti iz policije.

KU
kukuriku
00:34 05.05.2010.

splicó,...\"a gospe ti\".., a ka di si pronasá Linicá-Lopovcínu ??...(strmoglavljuje ti se Rejting-na komentarima-totalna nizbrdica..)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije