Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU

Kapulica: 'Milanović je zakuhao priču o pomilovanju udbaša. Neke stvari sada postaju jasnije...'

Zagreb:  Mario Kapulica zastupnik HDZ-a u Hrvatskom saboru dao je izjavu za medije
Davorin Visnjic/PIXSELL
26.04.2022.
u 14:16

"Koliko ja znam, i general Zagorec bio je jedan od ključnih ljudi za naoružavanje Hrvatske pa je osuđen – u jednom dosta sumnjivom postupku, i izdržao je kaznu i ostao bez činova, bez ikakve intervencije bilo koga", kaže između ostalog u intervjuu za Večernji list Mario Kapulica iz HDZ-a.

Komentara 16

RE
RedTree
14:38 26.04.2022.

Stari Rimljani su govorili da "riječi lete, djela ostaju". Tako da svi znamo tko je išao na "Lex Perković" i zamalo zakočilo ulazak Hrvatske u EU, a vidjeti ćemo hoće li tko god potpisati pomilovanje, gdje čak izgleda ne čujemo ni minimum pokajanje i žal. A u međuvremenu 2000 radnika splitskog škvera je pred otkazom, za njih nitko ne brine ili stvaranje boljih uvjeta za gospodarstvo, smanjivanje skupog državnog aparata.

BU
bundolo
16:48 26.04.2022.

Milanović je vrhunski manipulator, a naivni Hrvati to puše i glasaju za agresivca i lažljivca. I šta se onda žalite? HDZ je još mila majka u usporedbi s tim divljakom.

UG
ugroženi
17:00 26.04.2022.

Ne razumijem zašto HDZ ne napadne te svoje "generale" umjesto što sada napada Milanovića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?