Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera na Kaptolu
Povratak na članak

Dva sporna projekta: Prebendarski vrtovi i Gorice

Zbor prebendara tvrdi da je u oba slučaja uzrok propasti bila gospodarska i financijska kriza, na koju oni nisu mogli utjecati

Komentari 3

AN
anp
17:47 19.01.2018.

I dragi moj novinarcicu sto tebe muci u toj prici ? Sto je tu lose , nemas dovoljno materijala za tvoju duhovnu hranu .....

VL
GV
golub Vaso
21:08 19.01.2018.

ovi projekti su Isusov nauk i poslanje?!? nema masnijih gusaka od hrvatskih biskupa

VL
BA
bakulušić
14:40 19.01.2018.

Dakle, nije ukradeno, nije utajeno i ne zna se potpuna istina na kojoj bi novinari trebali graditi priču. Prosuto je "perje" i teško ga je pokupiti. Glavno da gladni i nezaposleni znaju da su "popovi" zamračili 50 000 000 eura. Svima koji su radili na ovom medijskom projektu treba, dok čekaju godišnju nagradu HND-a, podijeliti ove nove, besplatne slikovnice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.