Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
carinici na mukama

Kapsule s prahom ljudskih fetusa hit u Južnoj Koreji

Steve Nash
08.05.2012.
u 11:57

Prve kapsule pronađene su u kolovozu prošle godine, a broj krijumčarenih kapsula stalno raste

U želji da pobijede tešku bolest mnogi posežu za svim sredstvima pa su tako mnogi oboljeli diljem Kine i Koreje odlučili isprobati ljekovite kapsule s prahom od ljudskih fetusa. Oboljeli od raka vjeruju da će im kapsule poboljšati stanje organizma, ali ne znaju da te kapsule sadrže opasne mikroorganizme.

– Superbakterije i razne vrste virusa i bakterija koji mogu naštetiti ljudskom organizmu pronađeni su u kapsulama – potvrdili su dužnosnici carinskog laboratorija zračne luke u južnokorejskom Incheonu, javlja Reuters.

Naime, prve kapsule koje sadržavaju prah ljudskih fetusa južnokorejski su carinici pronašli u kolovozu prošle godine. Od tada do danas krijumčarenje tih kapsula iz Kine u Južnu Koreju je u porastu.

Ključne riječi

Komentara 11

PI
pizd00n
14:10 08.05.2012.

Teško mi je procijeniti što je besmislenije, članak ili pak ovaj komentar ispod.

Avatar Becarina
Becarina
14:50 08.05.2012.

U zapadnom svijetu fetusi zavrsavaju u kozmetici vise od 50 godina.Der Spiegel pisao o tome jos u 70 ima.Naj vise kupovano iz istocnog bloka gdje pobacaj bio legalan prva cetiri mjeseca.

VE
velikazmija
12:27 08.05.2012.

proleteri jeli vidite vašu naprednost još malo i neki proleter će izmisliti da treba jesti ljudsko meso i vratili smo se u vrijeme prinosene žrtve da bi se netko izličio vratite se bogu izgubljene ovčice to je riješenje uz životo je riješenje uz život kakav bog kaže a crkva propovijeda --ok--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije