Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laburisti u Požegi

Kapraljević: EU je gora od Jugoslavije

Hrvatski laburisti
Foto: Dušan Mirković /Pixsell
1/2
08.05.2014.
u 14:10

Europska unija kakva je danas, služi, kazao je Kapraljević,, bankama i korporacijama i zbog toga će on ukoliko uđe u Europski parlament učiniti sve da ju uz pomoć saveznika promijeni.

 

-Hrvatska je opljačkana uz pomoć EU. Naime, EU je 9 godina gledala kako Hrvatsku pljačkaju lokalni izdajnici, i iz HDZ-a i SDP-a, i čekali da padnemo na koljena i da nas tada prime u EU – kazao je Antun Kapraljević, kandidat Hrvatskih laburista za EU parlament koji se u Požegi družio s građanima.

Europska unija kakva je danas, služi, nastavio je, bankama i korporacijama i zbog toga će on ukoliko uđe u Europski parlament učiniti sve da ju uz pomoć saveznika promijeni. –A ako ne nađem saveznike za njezinu promjenu tada ću učiniti sve da Hrvatska iz nje iziđe bezbolno, ako ni to ne bude išlo onda ću raditi na njezinu rasturanju. Mi od nje nemamo nikakve koristi, EU je za Hrvatsku gora od Jugoslavije – poručio je Kapraljević.

Komentara 4

Avatar una12
una12
14:21 08.05.2014.

Malo morgen. Hrvatska je opljackana o Hrvata, tu EU nije igrala nikakvu ulogu, nit je mogla onda. Takve gluposti mogu samo vama komunjarama pasti na pamet. Za sva sranje, uvjek vam je netko drugi kriv.

Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:17 10.05.2014.

Ja sam za EU jer su dva mušketira u Njemačkoj a pridružit će im se još mnogi zločinci. Kapraljević priča da se priča inače odličan za pričanje viceva.

KA
kaptol
16:10 10.05.2014.

Pokrali jedni pa drugi sad hoce i ovi treci onda bolje ostavit ove sto su se vec namirili i napunili dzepove ili jos cekaju da pokupe vrhnje i iz EU-a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije