Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnička RK Podravka

Kapetanica Vesna umalo ostala bez zuba, navijači spremaju ‘pakao’ za Ruskinje

Navijači RK Podravke
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
08.02.2014.
u 14:00

HTV neće prenositi sutrašnju utakmicu Kupa kupova, nije im zanimljiva kao Liga prvakinja

Navijači su nam potrebni više nego ikad, uz njih možemo pobijediti. Oni nam daju dodatnu snagu. Kad se napuni dvorana i kad nam svi pružaju podršku i mi jedna drugoj postajemo još veća podrška, osjeti se taj žar domaćeg terena.

Bez ića i pića

Izjave su to koje su se posljednjih dana često mogle čuti iz usta rukometašica Podravke.Koprivničanke u nedjeljnoj utakmici (gimnazijska dvorana u 18 sati) osmine finala Kupa kupova “love” minus pet pogodaka iz Rusije. Ekipa Rostova prošlog vikenda slavila je 24:19.

Ovaj put neće biti televizisjkog prijenosa utakmice, Kup kupova HTV-u očito nije dovoljno atraktivan poput utakmica Lige prvakinja, pa u klubu očekuju da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta. Usprkos tome što neće biti ni posebnih sadržaja za gledatelje poput dijeljenja hot-dogova, sokova ili grickalica. Besplatne ulaznice mogle su se podići na uobičajenim mjestima u gradu, ali u klubu ističu da će ih biti i na samom ulazu u dvoranu netom prije utakmice.

Same sebi neprijatelj

Najvjerniji i najglasniji navijači, Kronikusi, ulaznice su na vrijeme nabavili, a već neko vrijeme rade i na posebnoj koreografiji kojom će, osim navijanjem, pokušati dodatno zagrijati atmosferu na utakmici. Po gradu su polijepili i brojne plakate s natpisom “Svi u dvoranu! Do konačne pobjede zajedno”.

Na prekjučerašnjem treningu igračica Gorana Mrđena bilo je više nego oštro, što obećava da bi protiv Ruskinja zaista moglo biti zanimljivo. Vesna Milanović Litre u žaru borbe dobila je lakat u glavu pri čemu joj se rasklimao zub. Bilo je sve puno krvi, ali hrabra kapetanica, doznajemo u klubu, ne misli propustiti istrčati na parket ni pod koju cijenu. Hoće li tako zaista i biti, vidjet će se sutra.

- Nije ekipa Rostova neki bauk, sve je u rukama naših igračica. Ove sezone puno su puta pokazale da mogu odlično odigrati, ali isto tako često su same sebi najveći neprijatelj - ističe dobar poznavatelj situacije u koprivničkoj ekipi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije