Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Sočija

Kapetane, mi padamo! Objavljen sadržaj snimke iz kokpita uoči pada zrakoplova

rusija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.12.2016.
u 11:40

– Prokleta zakrilca – navodno je rekao kapetan Roman Volkov

Ruski vojni zrakoplov u nedjelju se srušio u Crno more, a život je pritom izgubilo 92 ljudi. Jučer je pronađena i crna kutija čija analiza još traje. 

A u međuvremenu u ruskim medijima pojavljuju se detalji vezani za nesreću. Tako je Life News objavio sadržaj navodnog audiozapisa iz kokpita aviona uoči pada.

– Prokleta zakrilca – navodno je rekao kapetan Roman Volkov, a jedan član posade se nadovezao:

– Kapetane, mi padamo!

Još se moglo čuti kako netko izgovara:

Brzina 300... Turbine su isključene, kapetane.

A onda se oglasio alarm.

Ruski mediji dodaju kako je nastala situacija iznenadila posadu, no potom su se pribrali i bezuspješno pokušali spriječiti pad.

Istražitelji su ranije rekli da su pilotova pogreška ili tehnički kvar najvjerojatniji uzroci pada Tupoljeva 154.

U njemu se nalazilo 84 putnika i osam članova posade. Među putnicima je bilo devet novinara te zbor i članovi plesne skupine ruske vojske koji su trebali u povodu Nove godine nastupati za ruske vojnike u Siriji.

Srušeni Tupoljev proizveden je 1983. godine. Dijelovi zrakoplova pronađeni su u Crnom moru na dubini od 50 metara, na oko 1,5 kilometara od ruske obale.

Dosad je pronađeno 15 tijela poginulih.

Komentara 6

IV
Ivan50
10:54 29.12.2016.

Glavno da Rusi lete na letecim mrtvackim sanducima dok nasim susjedima ,,poklanjaju,,najbolju verziju 29-tice???Sta se netko tjesi.

MX
Mister X
16:14 28.12.2016.

Jako lukavo; Istražitelji su ranije rekli da su pilotova pogreška ili tehnički kvar najvjerojatniji uzroci pada Tupoljeva 154. Ako se ne radi o rušenju sa raketom .... Interesantno je samo ovo nakon tako kratkog vremena kao sve jasno.. A za. A za onaj iznad Ukrajine su trebali " neki punu godinu dana da bi objavili istinu" zna se tko je tamo jedini dežurni krivac - Putin kad Ameri preslušaju crnu kutiju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije