Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadikovke iz zatvora

Kapetan Dragan: Pokazat ću pravu sliku fašističke Hrvatske

kapetan Dragan
AFP/PIXSELL
10.06.2010.
u 08:32

- Ponosan sam na svoju ratnu prošlost i svoju ulogu u zaštiti civila i zarobljenika tijekom rata.

Dragan Vasiljković ili Kapetan Dragan javio se u beogradskom tabloidu Alo! iz australskog zatvora Silverwater, gdje čeka izručenje Hrvatskoj, i optužio srpsku političku elitu zbog izdaje, ali i hrvatskoj poručuje kako će pokazati "pravu fašističku sliku Hrvatske".

- Ponosan sam na svoju ratnu prošlost i svoju ulogu u zaštiti civila i zarobljenika tijekom rata. Pogotovo sam ponosan zbog zbrinjavanja ranjenika i žrtava rata koje su tadašnji srpski političari izdali i napustili, baš kao što su sadašnji srpski političari izdali i napustili mene - jadikuje Vasiljković u današnjem tabloidu Alo!

U poruci, koju je beogradskom listu dostavila njegova nova supruga, s kojom se vjenčao kad je bježao od australskih vlasti koje su ga tražile jer je sud donio konačnu odluku o izručenju Hrvatskoj, gdje ga očekuje suđenje za ratne zločine, kaže kako vjeruje "da ne sumnja da građani Srbije vjeruju u njegovu nevinost".

- Ja mislim da Srbi znaju sve! Uvjeren sam da nijedan Srbin ne vjeruje lažima i neosnovanim optužbama Hrvatske. Ovaj postupak nije otkrio niti će otkriti bilo kakve ratne zločine, već pravu sliku fašističke Hrvatske i korupciju hrvatskog "pravosuđa“ - poručio je zatočeni Vasiljković.

Komentara 32

AG
Agramer198
16:42 10.06.2010.

hahahaha onda je valjda svjestan da ak smo fašisti da ga čeka vruće pruće XD

RO
RobyRoby
10:51 10.06.2010.

Dodji i pokazi, sta si se sakrio zeni ipod suknje.

HE
hermenegildo
17:46 10.06.2010.

ah servi, servi tako ste ŽANDARali stotinjak godina okolnim zemljama da ćete još najmanje toliko ispaštati ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije