Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Kaos za vrijeme koncerta u Koprivnici: Stigla lažna dojava o bombi, otkriveno da je bila riječ o policajcu!

Koprivnica: Policijski pretres kluba Orinoco
Ilustracija/Marijan Susenj/PIXSELL
13.06.2022.
u 11:58

Policijski službenik udaljen je iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak

Policija je otkrila tko je lažno dojavio da je postavljena bomba u koprivničkom lokalu Orinoco u trenutku dok je tamo bio koncert narodnjaka.

Kako su upravo priopćili – riječ je o policijskom službeniku, njihovu 46-godišnjem kolegi! Uhićen je i udaljen iz službe.

“Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 46-godišnjakom, policijskim službenikom Policijske uprave koprivničko-križevačke, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune.  

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 10. lipnja, u 23.11 sati, nazvao komunikacijski centar Policijske uprave i lažno dojavio da je u ugostiteljskom objektu u Dugoj ulici postavljena bomba, a što je iziskivalo hitno djelovanje policije i detaljan protueksplozijski pregled prostora.

“Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 46-godišnjakom, policijskim službenikom Policijske uprave koprivničko-križevačke, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune.  

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Također, policijski službenik je udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak”, naveli su u koprivničkoj policiji.

U trenutku dojave u Orinocu je bilo više stotina posjetitelja na koncertu folk pjevača Esada Merulića.

>> VIDEO Zagreb: Dojava o bombi u Arena centru

Komentara 8

CO
coky
12:46 13.06.2022.

Gdje se god sviraju "cajke" to je opasnost za RH. Takva mjesta bi zakonom trebalo zatvoriti. Imamo naše muzike iz bilo koje regije, ali ne mi slušamo cajke. E pa tko voli slušati cajke, neka ide živjeti u ta mjesta gdje se dotična muzika proizvodi. Sad mi slobodno obrišite post, to je u skladu s vašom demokracijom u medijima.

BU
Budibudan
13:11 13.06.2022.

Kako ces se drugo boriti protiv te posasti ,nazalost!/Posast su narodnjaci/ cajkasi/

MO
modovisisajteMaraschino
12:17 13.06.2022.

razlika je između narodnjaka i cajkaša.... nažalost cajkaši su u većem broju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije