Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SOJ KORONAVIRUSA

Kaos u njemačkoj zračnoj luci: 'Došla sam smrznuta zadnjim letom iz Londona, djeca su plakala'

RTL.de
22.12.2020.
u 11:28

Noć je bila teška, posebno za obitelji s malom djecom.

Velika Britanija u izolaciji je zbog mutacije novog koronavirusa. Mnoge su zemlje u posljednji trenutak otkazale avionske letove prema Velikoj Britaniji, a putnici ostali u zračnim lukama čekajući na rezultate testove za koronavirus, piše fenix-magazin.

Jedna od njih je i djevojka Sophie koja doputovala iz Londona u Hannover i u zračnoj luci provela noć čekajući rezultate testa.  Za njemački RTL otkrila je kakva je bila noć u zračnoj luci u Hannoveru.

Sophie je kazala kako je doputovala zadnjim letom iz Londona u Hannover kad su u nedjelju navečer otkazani letovi, a putnici nisu smjeli napustiti zračnu luku.

– Osim što nismo znali koliko dugo ćemo ostati u zračnoj luci, mučila nas je i briga oko koronavirusa i testa. Testirali smo se u zračnoj luci u Hannoveru i nismo znali kad će doći rezultati testa i jesmo li zaraženi tim novim mutiranim virusom – rekla je Sophie.

Noć je bila teška posebno za obitelji s malom djecom.

– Bila sam jedna od oko 60 putnika koji su zadržani nakon dolaska u zračnu luku Hannover. Ljudi nisu bili pripremljeni na ovu situaciju. Nisam ljutita, znam da svi samo rade svoj posao, ali sve je bilo neorganizirano. Nastala je velika zbrka. Noć smo proveli u zračnoj luci, bilo je hladno, djeca su plakala. Zaposlenici su se brinuli o nama najbolje što su mogli, uspjeli su organizirati dječju hranu čak i noću. No, bila je to doista teška noć – rekla je Sophie.

Komentara 2

EH
enigmus-hr
11:41 22.12.2020.

Tim neodgovornim roditeljima treba oduzeti djecu. Ići na put eto da se iskorisiti zadnja sekunda prije nego što odluka stupi na snagu je krajnje neodgovorno ponašanje.

5S
505.scrtom
09:19 23.12.2020.

a kojeg vraga traži u ovo vrijeme tamo i još s djecom kada su već sve zatvorili, koje glupiranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije