Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE MRTVIH I OZLIJEĐENIH
Povratak na članak

Kaos, sramota, udar ludila... Evo kako su svjetskim mediji pisali o događajima u Washingtonu

U većini europskih dnevnih novina u opisivanju događaja u američkoj prijestolnici ponavljaju se riječi „kaos“ i „sramota“, prenosi agencija France Presse.

Komentari 5

Avatar Belski
Belski
13:11 07.01.2021.

Dok su BLM i Antifa palili i uništavali ... ča je to bilo? Dok su va Ukrajini činil državni udar ... ča je to bilo? Dok se va Siriji načinil rat i podupirala ID ... ča je to bilo? Libijaija ... ča je to bilo? Bjelorusija ... ča je to?

VL
GR
Grozdan
17:13 07.01.2021.

Zanimljivo mi je ovo gledati kada Golema Krilata Zvijer, nakon što je zamalo istrijebila domicilno stanovništvo i autoktonu životinju koja je bila vrlo važna za prirodnu ravnotežu am.kontinenta i nakon završetka II.svj.rata direktno i indirektno prouzročila smrt vjeroj.10 milijuna ljudi a koja se 2 stoljeća bilježi svijetu kao Lučonoša demokracije, počinje jesti i samu sebe. Zanimljivo, stvarno zanimljivo. No, ipak, samo je zagrizla vrh repića. Šteta.

VL
MA
Matrix5
19:00 07.01.2021.

Dok su jedni mjesecima ,rusili spomenike,mlatili policiju,razbijali izloge,palili,krali to nije bila rulja Ovo jucer rulja ,ološ,zanilmljivo

VL
RA
radijatori
10:48 07.01.2021.

Po američkom ustavu narod se smije pobuniti, pa i oružano, protiv tiranske vlasti. Po ukrajinskom npr. ne, a ne sjećam se da su "svjetski mediji" tako govorili o Majdanu.

VL
HR
hrza
12:17 07.01.2021.

To što jedan ludjak može napravit to milioni teško mogu popravit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.