Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI JOJ UZELI KLJUČEVE

Kaos na velikogoričkoj obilaznici: Vozačica (77) vozila suprotnim trakom i udarila nekoliko automobila

prometna nesreća
Foto: VG Danas
1/6
18.01.2022.
u 13:50

Vozačica s njemačkom vozačkom dozvolom vozila je cestom D30 te je kod skretanja za Bapče i Črnkovec udarila prometni znak nakon čega je prešla u suprotni trak za kretanje vozila u suprotnom smjeru

Na velikogoričkoj obilaznici jutros oko 9.45 sati dogodila se prometna nesreća koju je prouzročila 77-godišnja vozačica zbog vožnje u suprotnom smjeru. 

Vozačica s njemačkom vozačkom dozvolom vozila je cestom D30 te je kod skretanja za Bapče i Črnkovec udarila prometni znak nakon čega je prešla u suprotni trak za kretanje vozila u suprotnom smjeru. Nije se zaustavila već je nastavila prometovati prema Velikoj Gorici, piše VG Danas. 

Foto: VG Danas

Na srušeni prometni znak naletjelo je vozilo, a vozačica se nastavila kretati te je kod skretanja za Kobilić udarila dva automobila. Nakon toga, kad je već bila u blizini ZTC-a, automobil je zaustavila, nakon čega su joj građani uzeli ključeve do dolaska policije.

U nesreći nitko nije stradao, a vozačica nije bila pod utjecajem alkohola. 

Komentara 7

TO
tomotomo
14:17 18.01.2022.

Dok je ona polagala, nije bilo ceste s dva kraka u jednom smijeru i auto ceste😀, žena se zabunila

Avatar drug Joža
drug Joža
21:23 19.01.2022.

Slijedila je navigaciju, bukvalno.

UZ
uzdravlje
15:56 18.01.2022.

Frisko cjepljena protiv korone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije