Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže pad režima
Povratak na članak

Kaos u Bejrutu: U sukobima prosvjednika i policije ubijen policajac, ozlijeđeno više od 100 ljudi

U eksploziji koja se u utorak dogodila u bejrutskoj luci poginulo je 158 ljudi, nove su brojke koje je u subotu objavilo ministarstvo zdravstva. Dodalo je da je 6000 ozlijeđenih, a 21 osoba i dalje se smatra nestalom

Komentari 3

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
10:04 09.08.2020.

Nesto tu smrdi na veliko,jer odmah poslije eksplozije dolazi francuski presjednik u Bejrut,a to je neki vrlo opasni posjet,jer gdje dolaze na lice mjesta presjednici nekih drzava,tu nesto smrdi,da se ne desi Libija,jer francuzi,ameri,englezi,gdje se pojavljuju,tu izbijaju nemiri i ratovi.

VL
Avatar maskirana_drtina
maskirana_drtina
22:16 08.08.2020.

lol, i sve zbog/nakon navodne iznenadne ekspolozije, pa kakva je to opet sado-mason sprdačina?

VL
PE
penelopea15
19:20 08.08.2020.

Samo da i ovi ne krenu jos na Europu u milijunima, pa da letimo svi u zrak s njima, ionako nasrcu na sve strane, nitko ziv se ne moze obraniti od njih. Amerikanci i Rusi moraju pod hitno doci doljee u te zemlje, sa svom svojom vojnom masinerijom, i poskidati im sve te teroriste na vlasti u tim zemljama, i narediti im da grade svoje zemlje. Dati im povoljne kredite i staviti im sav materijal na raspolaganje, i postojiti vojsku dolje na njihove granice da ne bjeze nego da rade i grade svoje zemlje, i sve im postrijeljati teroriste koji se budu bunili. Nece se svijet s njima baviti u nedogled, ili ce zivjeti i raditi kao i sav ostali svijet ili neka ih pobiju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.