Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILE KAMERE
Povratak na članak

Kaos na autocesti: Vozači panično izbjegavali automobil koji vozi u suprotnom smjeru

Policija je zatražila od ljudi da im pošalju fotografije i snimke

Komentari 6

PH
PHPFranjoKluz
10:54 16.10.2018.

Ma to se Mujo vraća s godišnjeg na rad u Londonu, a stotine idiota vozi u pogrešnom smjeru

VL
DU
Deleted user
13:17 16.10.2018.

nije bitno sto sam ja to jos prije dva dana procito u daily mailu, nego nego doslovno svaki dan barem desetak clanaka iz britanije. A obratite pažnju, u zadnje vrijeme na HRT-u možemo gledati svijet iskljucivo kroz vizuru BBC-a jer, apsolutno svaki politicki, putotopisni i znanstveni dokumentarac je iz njihove produkcije, nakalemite na to reprize Jamesa Bonda i drugih njihovih filmova i serija ispada da odkad vas svabi ofhebali nasli novog gazdu u anglosaksonskim feudalcima........ good boy croat. you may now have a biscuit.........Samo pazite, nije im vjerovati. Sposobni si zavadit dva oka u glavi. Uvjerljivo najveci smutljivci na planeti.

VL
HA
HaryHole33
13:14 16.10.2018.

Pa što panićite' Pa ima upaljena svjetla, a to još nije obvezno.

VL
SE
serđo12
14:16 16.10.2018.

a zasto VL nema snimke iz suprotnog vozila?

VL
DU
Deleted user
10:02 16.10.2018.

Još samo da ovaj portal objavi da li je gotovo asfaltiranje one uličice u Zapadnom Londonu da budemo potpuno informirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.