Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA OZLIJEĐENA

Kaos na A6: Stao zbog požara u tunelu, a onda se drugi kamion zabio u njega

getz
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
28.09.2020.
u 18:03

Iz HAK-a su izvijestili da su zbog navedenih događaja nastale kilometarske kolone

Jedna je osoba ozlijeđena u sudaru dvaju kamiona koji se dogodio danas u poslijepodnevnim satima ispred tunela Veliki Gložac na autocesti A6.

Kako je za 24sata ispričao svjedok koji se našao na mjestu nesreće, do sudara je došlo jer je kamion stao zbog požara u tunelu, a na njega je potom naletio drugi kamion.

Iz HAK-a su izvijestili da su zbog navedenih događaja nastale kilometarske kolone.

- Zbog prometne nesreće na 11. km autoceste A6 Rijeka-Zagreb zatvorena je dionica između čvorova Vrbovsko i Bosiljevo 2 u smjeru Zagreba. Promet je preusmjeren na staru cestu DC3. Kolona vozila u smjeru Zagreba je 3 km. Zbog požara na vozilu zatvorene su obje cijevi tunela Veliki Gložac na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, a kolona vozila pred tunelom u smjeru Rijeke je oko 2 km - navodi HAK.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Novi detalji o požaru u staračkom domu u Dugom ratu

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bezvrijedanyugodinar
18:37 28.09.2020.

Pak je kamijonđija pisao poruku, pa nije vidio da stoji drugi kamion

NE
Neutralac
18:44 28.09.2020.

Zasto prvi kamion nije stao na zaustavnoj traci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije