Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
invazija iz noćne more

Kao u Hitchovom hororu: Kuću joj zaposjelo stotine ptica!

ptice
YouTube/CNN screenshot
06.05.2014.
u 08:57

Ornitolozi su ustanovili da je riječ o neagrsivnim čiopama koje su se uselile kroz dimnjak. Zaposjele su sve prostorije i napravile popriličan nered

 Scene iz klasika Ptice Alfreda Hitchcocka postale su svakodnevica jedne stanovnice Kalifornije kojoj su kuću u samo jednom danu zaposjele stotine ptica. Došle su naglo kao tornado i načičkale se uokolo. Bilo je to 25. travnja, a Shirley Brown doživjela je pravi šok kada je nakon povratka kući shvatila da je cijela građevina ispunjena pticama, javlja CNN.

- Bilo ih je 200-300. Vrisnula sam kad sam ih ugledala. Onda sam ih pokušala uplašiti da bih ih otjerala. Bilo je nevjerojatno - opisala je prvi susret s invazivnim stvorenjima.

Ornitolozi su ustanovili da je riječ o neagrsivnim čiopama koje su se uselile kroz dimnjak. Zaposjele su sve prostorije i napravile popriličan nered. Kada je Shirley uključila usisavač da bi počistila njihov izmet, ptice su se uplašile i počele bježati kroz dimnjak. Nastala je prava panika, no ispostavilo se produktivna. Čiope su napustile kuću. No, narednih dana vraćale bi se oko 20 sati.

Brown ne zna zašto su od svih kuća u susjedstvu izabrale baš njenu, ali se nada da će uskoro otići.

>>Pogledajte kako ovaj golub putuje zagrebačkim ulicama

Komentara 1

JO
joshua
10:18 06.05.2014.

"Došle su naglo kao tornado i načičkale se uokolo..." Bravo. Ovo je trebalo smisliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije