Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimila ga kamera

Kao u filmovima strave: Provalio u kući i stajao iznad tinejdžerke

provalnik
Foto: Screenshot
14.05.2020.
u 11:09

Djevojka je osjetila da se nešto događa i odmah se probudila, a dok su pozvali policiju nepoznati je muškarac pobjegao

Snimka nadzorne kamere obiteljske kuće snimila je jezivu scenu tijekom noći. Provalnik je, naime, ušao u kuću u kojoj je spavala 15-godišnja Aniyah Robinson iz Wichite u američkoj saveznoj državi Kansas te stajao iznad nje i gledao je.

Dogodilo se to u petak oko 2.30 ujutro, a na snimci nadzorne kamere vidi se kako se provalnik šuljao kućom da bi na kraju došao u sobu u kojoj je spavala tinejdžerka. Djevojka je osjetila da se nešto događa i odmah se probudila, a dok su pozvali policiju nepoznati je muškarac pobjegao.

– Kad sam otvorila oči, imala sam osjećaj kao da se radi o sceni u filmu. Prestrašilo me to, činjenica da netko stoji nad tobom i gleda te dok spavaš, a toga nisi svjestan – ispričala je 15-godišnjakinja. Ona je odmah otrčala kod majke u sobu i ispričala joj što se dogodilo, a majka je potom uzela dvogodišnju kćer i sve tri su se zaključale u sobu. Nazvala je zatim svoju majku, baku djevojčica, koja je rekla da odmah dolazi kod njih, a alarmirali su i policiju.

No, dok je policija došla, provalnik je pobjegao. Iako je hodao po kući, ništa nije ukrao, ali se policija nada da će ga uhvatiti uz pomoć snimke koja je objavljena.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MichelleBW90
MichelleBW90
17:23 14.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​ki︆︅︆︅s︆︅​​sto​k​​.​c​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije