Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastavljali ih vojnici

Kao u boksačkom ringu: U ukrajinskom parlamentu potukla se dva zastupnika

tučnjava, Ukrajina
Foto: Screenshot
1/2
12.02.2015.
u 19:18

Ukrajinski zastupnici Yegor Sobolev iz stranke "Samopomochi" i Vadim Ivchenko iz stranke "Fatherland" potukli su se zbog neslaganja oko antikorupcijskog zakona

Kao u boksačkom ringu bilo je danas u ukrajinskom parlamentu gdje su se potukla dva zastupnika, Yegor Sobolev iz stranke "Samopomochi" i Vadim Ivchenko iz stranke "Fatherland", a snimka njihove tučnjave osvanula je na internetu.

Tučnjava se dogodila nedugo nakon potpisivanja mirovnog sporazuma između Ukrajine i pobunjenika u Minsku, a na kojem su sudjelovali ruski predsjednik Vladimir Putin, ukrajinski predsjednik Petar Porošenko, njemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsjednik Francois Hollande.

Ukrajinski zastupnici potukli su se zbog neslaganja oko antikorupcijskog zakona. Naime, Sobolev je optužio Ivchenka za blokiranje zakona protiv korupcije. Obojica su članovi Odbora za suzbijanje korupcije, a kako nisu do rješenja mogli doći razgovorom, odlučili su stvar riješiti šakama.

Tučnjavu su na kraju prekinuli vojnici.

>> Putin: Dogovorili smo se, prekid vatre kreće od 15. veljače

Komentara 11

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:47 12.02.2015.

Vjerujem da je ipak kriv "Putler" sto ce nam uskoro priopciti nasi "nezavisni mediji" kada dobiju instrukcije iz Washingtona.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:48 12.02.2015.

Kako to da se Klicko nije ukljucio, da i on bar nesto "odradi".

CH
chesnjofka
19:54 12.02.2015.

demokratska razmjena šaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije