Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kao svaki dobar gost, Plenković je Slavoniji donio darove

Opravdan je strah da, ako se i otvore neka bolja radna mjesta, neće imati tko raditi

Komentari 7

AN
antonelić
22:24 22.09.2018.

treba biti iskren i priznati da bi vlada jednim potezom mogla puno napraviti ... taj potez je povećanje povratne naknade za pet ambalažu sa 50 lipa na 1 kunu ... namah bi se povećao broj zaposlenih , poskočio bi bedepe i rejting , krenuli bismo u blagostanje pa bi se mladež vratila iz irske i ljemačke ... ps. svakako vratiti naknadu za jogurt boce ( i kefir ) ...

VL
RZ
Rocky.Zg
08:20 23.09.2018.

Anemični je grobar Slavonije. Bez ideje, bez znanja, bez reformi , bez ičega. Imao je šansu napraviti ozbiljne reforme, smanjiti javnu upravu, time smanjiti poreze i pokrenuti gospodarstvo u cijeloj zemlji. Al ga nije briga. Važnije je uhljebljivanje svojih kadrova, prostitucija u Saboru, pljačka Agrokora sa grupom Borg itd. Eto po čemu će ostati upamćen. I naravno, po najvećem iseljavanju u povijesti.

VL
AL
alf
08:44 23.09.2018.

Ako je narod toliko glup i zadovolji se sa onim mrvicama sto on donese, neka i dalje daju njemu glas. U buducnosti nemojte kriviti nikoga drugog, sami ste krivi. Nece biti boljih mirovina niti boljih placa dok komunjare vladaju. Ako do sada shvatili kuda oni vode ovu drzavu, nikada i necete. Pricaju o ekonomskim uspjesima i padu nezaposlenosti. Pad nezaposlenosti je stvorila Irska i ostale drzave gdje su ljudi otisli raditi. Kod nas omjer zaposlenih prema umirovljenicima je 1.17/1. Drugim rijecima, svaki zaposleni mora zaraditi placu i platiti jednome mirovinu.Kako zarada ne podmiruje mirovine, drzava se snalazi i zaduzuje, da bi svi dobili mirovinu. Pitanje je samo, do kada, hocemo li dozivjeti ono sto je dozivila Grcka?

VL
AE
Aedes2017
13:51 23.09.2018.

" Ne primajte darove od prljavog I otrovnog stvora ! Sve što daje nije njegovo !

VL
DS
ds
16:37 23.09.2018.

Timeo Danaos et dona ferentes.Anemicni uzalud darove nosi,nema vise farbanja vojne lekarke srednje spolni debeloguzi.

VL
AS
antun sklepic
08:19 24.09.2018.

ti pokloni su prokleti jer su oteti od građana

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
13:47 23.09.2018.

Koje je darove donio? Više autobusnih linija za inozemstvo 😎??? Hvala bogu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.