Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zero waste' djevojka:
Povratak na članak

Kanta mi ne treba, moj otpad stane u limenku

Anamariji Prgomet kanta za smeće služi da u njoj drži sredstva za čišćenje koja većinom radi sama

Komentari 4

Avatar salaso
salaso
10:45 23.04.2019.

Bogami po nekim neandertalskim reakcijama tipa fuj..fuj….vidim da će nekima trebati uvesti debele račune za zbrinjavanje njihovog smeća...….nekima ne vrijedi niti da su 100 puta u 21 stoljeću...

VL
MA
mare100
08:16 23.04.2019.

Pitam se kakav bi kaos nastao u trgovačkim lancima kad bi svi poslije velike kupovine prebacivati namjernici u svoje posude da bi doma imali što manje za bacati.

VL
CH
CharlesBukowski
07:11 23.04.2019.

vec vidim kako ce dobiti popust za odvoz smeca

VL
DU
Deleted user
08:48 23.04.2019.

Smeće, hm!? Da ga nema tolikog na policama Shoping centara, bilo bi ga manje i u kantama? Zamislite da svo smeće koje "kupimo sa robom" odnesemo u te iste dućane i ostavimo? Smatram da su ti lanci najveći krivci količine smeća u Hrvatskoj? Živjeli smo mi u Hrvatskoj gdje smo kupovali od mljeka, brašna, šećera, itd. itd u staklenkađa ili papirnatim vrečicama? A i laž je da se "papir dobiva isključivo sječom šuma"!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.