Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SRIJEDU ODLUKA
Povratak na članak

Kandidati Franka pregovaraju sa Sinčićem, Lovrinovićem, Petrinom...

Ne pregovaraju ni s jednom od većih stranaka, a s kim će postići dogovor i u konačnici izaći na izbore objavit će u srijedu

Komentari 7

KL
kliker24
20:15 25.07.2016.

Most i Živi zid meni su jako slični, žive u svijetu koji nije realan , i bilo bi divno da ih ne treba HDZ za sastvljanje vlade,radije Lovrinovića i dvojicu :)

VL
ST
sttipe
23:07 25.07.2016.

1941 smo imali jednog "poglavnika" postavljenog od stranaca... Danas nam svi mediji nude 2 takva a oba došla iz iste kancelarije u briselu...

VL
ST
Stefan1954
20:03 26.07.2016.

Toga ima samo kod nas da se Kredit uzima u stranoj valuti pa je logicno kad franak ili koja druga Valuta raste moras dati vise kuna jeli nas narod uopce misli svojom glavom da misle nebi im se to desilo

VL
SA
santos008
02:30 26.07.2016.

Aleksicu trazis da ti trgovac izvaga kilo jabuka a on tebi da kilo krusaka,hoces li ti reci :''Hej,pa ja sam trazio jabuke a vi mi izvagali kruske.Zasto si sutio ,zasto nisi rekao da hoces kredit u kunama a ne u francima.Nisi jer si ti trazio da ti daju u francima ,mislio si da ces bolje profitirati sa francima nego sa kunama .Prema tome sto si trazio to si dobio ,dobio si u francima vrati u francima,neces valjda da ti poreski obveznici vracaju kredit.

VL
MI
miso
21:24 25.07.2016.

Uz 330 tisuća blokiranih, ovršenih i deložiranih ove stranke Franak, Živi zid, ... Petrina i Slobodna Hrvatska veže se preko milijun glasača.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.