Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRENUO U ŽESTOKU KAMPANJU

Kandidat Živog zida za gradonačelnika Vinkovaca na transparentima proziva HDZ

Foto: Branimir Bradarić
1/2
19.02.2021.
u 14:32

Na jednome je pisao „HDZ, znam sve što ste radili proteklih 30 godina“

Iako je po mnogima izborna bitka za gradonačelnika Vinkovaca već gotovo sigurna, gdje se daleko najveće šanse za pobjedu daju aktualnom gradonačelniku Ivanu Bosančiću (HDZ) očigledno drugi tako ne misle.

Tako je kandidat Živog zida za gradonačelnika Vinkovaca Goran Kajkić jučer krenuo u žestoku kampanju optužujući HDZ. Naime, aktivisti Živog zida su na dva mjesta u središtu Vinkovaca postavili transparente koji su izazvali veliku pažnju građana i još više komentara.

Na jednome je pisao „HDZ, znam sve što ste radili proteklih 30 godina“, a na drugome „Vinkovci će biti grad za sve, a ne samo za HDZ“. Oba transparenta su potpisana s Goran Kajkić ali su ubrzo i oba uklonjena. Kako god Kajkić je svoj cilj postigao. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije