Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni za EU

Kandidat za župana Stjepan Kožić u obilasku Zagrebačke županije

velika gorica (1)
Gorica.hr
11.05.2013.
u 17:02

U obilasku Zagrebačke županije kandidat za župana Stjepan Kožić posjetio je i Veliku Goricu i Proljetni sajam.

Kandidat za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić iz HSS- a, kandidati za zamjenike Rudolf Vujević (HDZ) i Damir Tomljenović (HDZ) i lista koalicije osam stranaka predvođenih HSS-om i HDZ-om u obilasku su zagrebačke županije posjetili i Veliku Goricu. Prisustvovali su otvorenju velikogoričkog Proljetnog sajma, a župan je i razgovarao s koalicijskim partnerima o projektima i suradnji, dosadašnjoj i budućoj, Velike Gorice i Zagrebačke županije.

Stjepan Kožić u Velikoj Gorici je od građana dobio pohvale na žurnoj pomoći prilikom poplave posavskih naselja.

Prisustvovao je i predizbornom skupu HSS-a općine Rugvica na kojem se okupilo više od 150 članova i simpatizera HSS-a. župan Kožić istaknuo je dobru suradnju županijske vlasti s općinom Rugvica prilikom koje je realizirano mnogo projekata, od kojih je najistaknutiji početak gradnje robne kuće IKEA.

- Zagrebačka županija najbrže je rastuća županija u Hrvatskoj. Nadam se da ćete prepoznati ono što smo do sada činili i što imamo namjeru činiti ubuduće. U svojim programima smo realni i ne obećajemo ono što ne možemo realizirati - izjavio je Stjepan Kožić, te je istaknuo kako Zagrebačka županija spremna dočekuje ulazak u Europsku uniju.

>>Koalicija osam stranaka predala listu Stjepana Kožića za župana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije