Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eksplozija u HE PLAT
Povratak na članak

Na obali u Cavtatu pronašli tijelo drugog radnika, za trećim se još traga

Dva radnika HEP-a su poginula, a za jednim potraga još uvijek traje.

Komentari 7

SA
SamoMalo
23:44 10.01.2019.

Na teren je izasla "inspekcijske službe Ministarstva zaštite okoliša" kriva inspekcija, trebala je izaci ispekcija za zastitu na radu. .... Ah da to je drzavna firma, pa ce se sve zataškat!

VL
DU
Deleted user
23:05 10.01.2019.

Plat je mjesto u općini Župa dubrovačka 12 km južno od Dubrovnika. Dubrovačko primorje je općina zapadno od Dubrovnika.

VL
LI
LizaLimenni
22:01 10.01.2019.

Plat je mjesto u Dubrovačkom primorju, a mjesto nesrece je posjetio načelnik općine Župa dubrovačka. Slavica se stvarno iskazala. Pa postoje Google maps Slavica!

VL
OB
ObrenM
07:29 11.01.2019.

Ova hidroelektrana vec i prije ove tragedije je imala problema.Ali tko se brine o sigurnosti,vazno je da se dijele viskovi.

VL
DU
Deleted user
21:37 12.01.2019.

boze koji ste vi glupani sto komentirate gdje i sto zalosno da su ljurdin stradali a koko se zove i gdje vec bruji cijela Hrvatska nek im je laka zemlja a njihovim obiteljima najdublja sucut

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.