Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi rezultati izbora
Povratak na članak

Nakon svih afera Trudeau ipak slavi, ali više neće moći sam vladati

Oko 4,7 milijuna birača glasovalo je prijevremeno, od petka do ponedjeljka prošlog tjedna, što je znatan porast u odnosu na 2015.

Komentari 27

Avatar southman
southman
07:23 22.10.2019.

"Tijekom čitave kampanje isticao je svoja postignuća: .....legalizaciju marihuane, ,,, . prihvat desetaka tisuća sirijskih izbjeglica .... " I za ova " postignuća " kanađani mu ponovno dali povjerenje ??

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
08:17 22.10.2019.

Gluposti !!! Nema to veze sa njegovim aferama i njime kao osobom. U cijelom razvijenom svijetu liberalizam je potrosen i na umoru je. Ljudi se polako ali sigurno okrecu izvornim vrijednostima.. Liberalna era, koja je nastojala zatrti 3 osnovna stupaa opstojnosti svake ljudske zajednice - nacija, vjera, obitelj - je nepovratno prosla. Htjeli su covjeka svesti na individuu, da bi njime lakse manipulirali podilazeci njegovim niskim konzumeristickim strastima. Ali agenda je propala... dolazi vrijeme konzervativne renesanse i zbijanja redova...

VL
GR
gragakarlovac
13:03 22.10.2019.

Kanadani opet idu na izbore za godinu dana....makar im je ekonomija najjača u zadnjih 40 godina, Trudeau je izgubio većinu i sada mora bit jako dobar inače, vlada se ruši...neće vidjeti 4 godine vladavine...

VL
MB
mbobetic
09:17 22.10.2019.

Da li se je ispričao nakon pobjede, kao za sve do sad?

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:24 22.10.2019.

čovjek u životu nije radio ništa, sin intelektualaca koji su cijeli život na državnoj sisi. priča iz hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.