Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržavao ISIL

Kanadska policija ubila muškarca nakon dojave o 'sigurnosnoj prijetnji'

kanada policija
Foto: Reuters/PIXSELL
11.08.2016.
u 10:28

Osumnjičeni je ubijen tijekom policijske racije u malom gradu u Ontariju

Kanadska policija ubila je osumnjičenog muškarca u srijedu, objavila je državna televizija, nakon što je primila "pouzdanu informaciju o potencijalnoj terorističkoj prijetnji".

Osumnjičeni je ubijen tijekom policijske racije u malom gradu u Ontariju, objavile su televizijske mreže CTV News i CBS News.

Podržavao Islamsku državu

Kraljevska kanadska konjička policija (RCMP) navela je u izjavi da su identificirali osumnjičenog koji je predstavljao prijetnju nacionalnoj sigurnosti i poduzeli akciju radi javne sigurnosti.

Obavještajni izvori rekli su za Reuters da je riječ o Aaronu Driveru, koji je uhićen prošle godine zbog otvorene podrške militantnoj skupini Islamskoj državi koju je iskazivao putem društvenih mreža.

> > Pretresi u potrazi za islamistima

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
12:13 11.08.2016.

jedna osoba tijekom racije je ubijena, i sad se to prikazuje kao borba protiv terorizma?! predstavljao je prijetnju nacionalnoj sigurnosti?!! jedna osoba, pa tako opasna, a da nije soros, obama, clintonova?! neee, nije moguće! da ima još opasnijih od njih?!h?! kako se to moglo dogoditi? putem fejsa je davao podršku terorističkoj organizaciji? zabranite fejs..... ajd, uklonite kanale. ali ne, te kanale vi trebate. radi toga ste ih i stvorili. kontrola. čudno, u kanadi, omiljenoj destinaciji naših ljudi, da se to događa. da se ljude ubija... nije ni čudo da je i mujo otišao odonuda. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije