Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za život

Kanađanka stradala na Šolti skačući s broda u more

'gradska...zagreb...16.07.2007. trg marsala tita, sudar skutera i auto, hitna pomoc, motor,  foto: goran stanzl'
Goran Stanzl/Pixsell
17.08.2012.
u 12:18

Helikopterom HRZ-a bez svijesti je prevezena u splitsku bolnicu. Ima izrazito teške ozljede glave te je i dalje je životno ugrožena

Jutros oko 6 sati na Šolti, skačući s broda u more, teške i za život opasne ozljede zadobila je 24-godišnja državljanka Kanade, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske. Kanađanka je helikopterom HRZ-a hitno prevezena u Klinički bolnički centar u koji je dovezena bez svijesti.

U PU splitsko-dalmatinskoj kažu da se nesreća dogodila u uvali Šešula u Maslinici na Šolti. 24-godišnja Kanađanka A. L. skačući s broda Arctic Queen udarila je glavom i tijelom u brod te ima izrazito teške ozljede glave. I dalje je životno ugrožena. Prema nepotvrđenim informacijama mlada Kanađanka cijelu je noć provela s prijateljima na brodu s kojeg je odjekivala jaka glazba. Nesmotreno je skočila u more, ne zna se je li bila pod utjecajem alkohola.

U tijeku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je Kanađanka stradala.

Komentara 5

ME
Medici
12:48 17.08.2012.

Želim brzi oporavak. No, svakako moram naglasiti da turisti kada dođu na odmor, kao da su pušteni s lanca. Jednostavno rade takve vratolomije a da nisu ni svjesni što im se može dogoditi. Umjesto da se odmore oni svoje živote stavljaju na kocku, radi čega? Hvala.

DU
Deleted user
13:10 17.08.2012.

Kaj je skočila na propeler ?

DU
Deleted user
14:05 17.08.2012.

Radi čega, pa adrenalinski sportovi, pa da poslije mogu nešto na facebook stavit, da i drugi vide gdje sam sve bio, što sam sve radio i koja sam faca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije