Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fenomen

Kanađanin tri godine živio s nožem u leđima

nož
Duško Jaramaz/PIXSELL
22.03.2013.
u 18:16

Liječnici koji su ga 2010. zbrinuli nakon tučnjave previli su mu rane, ali ga nikad nisu poslali na snimanje. Za bol u leđima krivili su oštećenje živca

Kanadski liječnici su iz leda Billyja McNeelyja (32) uklonili oštricu noža koja je tamo bila više od tri godine kada je Billy uboden za tučnjave. Iako sve to vrijeme nije primjećivao da u sebi nosi komad metala, McNeely je rekao da je u tom dijelu leđa imao stalni svrab i manju bol.

Oštricu dugu 7,5 centimetara primijetio je tek početkom ovoga tjedna. Napipao je nešto neobično i zamolio djevojku da pogleda. Ona se užasnula kada je uočila da iz Billyjevih leđa viri nož. Liječnici koji su ga 2010. zbrinuli nakon tučnjave previli su mu rane, ali ga nikad nisu poslali na snimanje. Za bol u leđima krivili su oštećenje živca.

>> FOTO Mladiću se čavao zabio u srce, čudom preživio

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dragi Ivo
dragi Ivo
22:49 22.03.2013.

Da nisu kod nas studirali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije