Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zračne snage

Kanaderi gase požare u Petrčanima i na Crvenoj zemlji, protupožarni avion angažiran za izviđanje

Šibenik: Vatrogasci se uz pomoć kanadera bore sa požarom
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
1/3
24.07.2021.
u 15:28

Od 21. lipnja do 21. srpnja 2021., zračne snage PP NOS-a OS RH sudjelovale su u gašenju 29 požara

Dva kanadera iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga u subotu poslijepodne angažirana su na požarištu Petrčane u Zadarskoj županiji nakon čega su preusmjereni na gašenje požara na Crvenoj zemlji u Šibensko-kninskoj županiji gdje je ranije poslan jedan kanader.

Također, u tijeku je angažiranje jednog protupožarnog aviona Air Tractor AT-802 na protupožarnom izviđanju na ruti Zadar-Dubrovnik, stoji u priopćenju Ministarstva obrane (MORH).

Od 21. lipnja do 21. srpnja 2021., zračne snage PP NOS-a OS RH sudjelovale su u gašenju 29 požara i to: 11 u Šibensko-kninskoj županiji, devet u Splitsko-dalmatinskoj županiji, sedam u Zadarskoj županiji te po jednog u Primorsko-goranskoj županiji i Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

VIDEO Nove strože mjere na Jadranu: Uvedeni i novi uvjeti za ulazak u Hrvatsku!

Ključne riječi

Komentara 1

ZS
zspanco
16:58 24.07.2021.

A lipo sam reka Šeksu da pazi na koju stranu će hiknuti vinjakove pare, reka sam, prema moru, samo prema moru hikaj, a ne prema šikari, prevruće je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije