Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imali 8 vrećica mdma

Kanađanin i Australka završili u zatvoru zbog prodaje droge u Istri

droga garden
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.09.2014.
u 16:51

U apartmanu u Fažani u kojem su boravili policija je u pretrazi pronašla još 824,8 grama droge MDMA pripremljene u vrećicama za prodaju

U istražnom zatvoru u Puli završili su Kanađanin (30) i  državljanka Australije (27) koje Općinsko državno odvjetništvo u Puli sumnjiči zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama na području Istre.

Riječ je o sumnji na počinjenje produljenog kaznenog djela pa je tužitelj za ovaj dvojac zatražio, a sudac prihvatio prijedlog, određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega i ponavljanja kaznenog djela. Ovaj par je, sumnjaju tužitelji, u petak na Puntiželi u Puli dvojici Belgijanaca prodao četiri paketića droge MDMA za iznos od 1600 kuna, a uza se su imali, radi prodaje, još osam paketića iste droge.

U apartmanu u Fažani u kojem su boravili policija je u pretrazi pronašla još  824,8 grama droge MDMA pripremljene u vrećicama za prodaju.

>>U stanu dilera pronađena kila amfetamina vrijedna 100.000 kuna

>>U kući imao laboratorij marihuane, zaplijenili drogu vrijednu 100.000 kuna

Komentara 1

MD
mdma
18:18 09.09.2014.

pa jeste li vi normalni sa tom slikom? svaki clanak o gudri ima ovu sliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije