Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo za neke bolesnike
Povratak na članak

Kanabis će u ljekarne: Legalizirat će se neki pripravci, koji će se izdavati za pojedine indikacije

Legalizacijom medicinske konoplje Hrvatska se pridružuje članicama EU koje su to već učinile: Češkoj, Finskoj, Rumunjskoj, Italiji, Španjolskoji, Austriji, Nizozemskoj, Francuskoj, Portugalu, Njemačkoj, V. Britaniji i Sloveniji

Komentari 4

GU
General_U
20:42 18.08.2015.

ma samo će legalizirati svoj biznis s marihuanom ubirati lovu boli ih briga za bolesne ljude, sebe ovim zakonom štite tko pokuša posadit dvi biljke leti u buksu jeb.. takvu legalizaciju neka tako legaliziraju i kelj fuj.

VL
NE
Nepokolebljiv
20:58 18.08.2015.

Nije dobro primiti se pisanja clanka nakon sto se netko dobro nadimi!

VL
DJ
djurex
21:38 18.08.2015.

obicna pljacka i lihvarenje bolesnih ljudi..ne smiju oni sadit sebi doma konoplju ali ako imaju par tisuca eura mogu u ljekarni kupit proizvod koji vrijedi 30 ak kuna..eu pljackasi ..kad su med uabtanili nista vise nije cudo..

VL
Avatar airbizz
airbizz
11:32 19.08.2015.

sintetski thc nije dobar za tijelo kao thc dobiven iz biljke.to radi slovenija i neke države europe.uporno se trpa novac farmaceutskoj industriji.legaliziranjem sadnji nekoliko biljaka da se dobije prirodni ekstrakt thc nećemo dobiti napušenu naciju.demonizacija marihuane mora stati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.