Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN OČEVID

Kamionom skretao na makadamski put pa usmrtio 16-godišnjeg biciklista

prometna
Edina Zuko/PIXSELL
02.07.2021.
u 09:02

Ustanovljeno je  da je 42-godišnjak upravljao kamionom  vozeći Ulicom Kreše Golika u smjeru istoka

Zagrebačka policija i ODO Zagreb proveli su očevid nesreće u kojoj je 29. lipnja poginulo 16-godišnje dijete. Kako je priopćeno, nesreća se dogodila taj dan u  15.10. Ustanovljeno je  da je 42-godišnjak upravljao kamionom  vozeći Ulicom Kreše Golika u smjeru istoka.

Kada je došao do broja 6  počeo je skretati na makadamski put te se sumnja da je u tom trenutku lijevim dijelom kamiona udario u bicikl kojim je, uz desni rub kolnika, krećući se u istom smjeru, upravljalo 16-godišnjak. Dijete je od teških ozljeda preminulo na mjestu nesreće.

Ključne riječi

Komentara 4

PE
PetrusManus
09:30 02.07.2021.

Sućut obitelji prije svega, Svaki dan se vozim tom ulico i tamo je kaos od asfalta koji se tako i ne može nazvati do jezera po ulici kad pada kiša,. samo mi nije jasno kako CRKOTINA iz Pogane Vlake nije svome sponzoru Pripuzu uredio prilaz Ciosu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije