Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tunel Pećine

Kamioni s materijalom za Brajdicu prolazit će kroz središte Rijeke

brajdica (1)
Goran Kovačić/Pixsell
14.02.2011.
u 16:06

Kako su potvrdili u GP Krku, koji je izvođač radova na proširenju terminala Brajdica, njihovi kamioni od danas ne mogu koristiti tunel na cesti D 404 jer su u tijeku radovi na njegovu dovršetku

Kamioni kojima se prevozi materijal za nasipavanje kontejnerskog terminala Brajdica od danas pa najvjerojatnije do kraja veljače prometovat će kroz središte Rijeke, a ne kao dosad tunelom Pećine na cesti D 404, koja još uvijek nije otvorena za promet, a što im je bio najkraći pravac.

Kako su potvrdili u GP Krku, koji je izvođač radova na proširenju terminala Brajdica, njihovi kamioni od danas ne mogu koristiti tunel  na cesti D 404 jer su u tijeku radovi na njegovu dovršetku. Stoga će sljedeća dva tjedna kamioni GP Krka natovareni teškim materijalom koji dovoze s gradilišta dionice ceste Sv. Kuzam – Križišće do Brajdice dodatno opteretiti gradske ceste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije