Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična nesreća
Povratak na članak

Kamion završio na boku nakon što su mu u vožnji otpali kotači

Teretni kamion pun boca mineralne vode prevrnuo se na 257. kilometru A1 pokraj Zadra

Komentari 7

Avatar Mihac™
Mihac™
10:13 02.12.2011.

Da nije i taj kamion iz HSLS-a kao i što su onome maznuli kotače?

VL
TM
TM
10:05 02.12.2011.

Pogledajte tko ga je pustio da predje kontrolu i biti ce vam sve jasno.

VL
KR
krka
13:22 02.12.2011.

Još jedno kapitalističko smeće iz \'\'uljuđene Europe\'\' završilo u grabi. Na tehničkom te zeza za žaruljicu od žmigavca koja ti je zgorela po putu, a vlasnik sa 100 eura osigura prolaz auta kojeg na tehničkom čovjek nije ni videl.Sreća da nitko nije nastradal.Previše se smeća kotrlja Hrvatskim cestama. Posebna priča su autobusi; iza njega se moraš voziti 50 metara inače se gušiš i od dima ne vidiš cestu. Svaka čast rijetkim pojedincima koji stvarno imaju svjetske autobuse u pravom smislu. Kod nas svaki kome se digne more biti privatnik i kotrljati smeće od auta po cesti.

VL
AK
akil
18:57 03.12.2011.

Mislim da slika pokazuje šleper,a ne kamion s prikolicom.Loš je to bio vozač koji ne kontrolira novomontirane kotače nakon par km.vožnje.Trebao je još jednom pritegnuti matice,i voziti se sigurno.No u našoj zemlji to nije promašaj vozača,pa koga briga za dva kotača.U Evropi bi snosio dio štete,ali kod nas je to greška loše ceste ili bilo što a vozač i dalje svojin neznanjem ugrožava nedužne na cesti. Mislima smo u evropi,a u duši i dalje centar Balkana!

VL
DU
Deleted user
11:33 04.12.2011.

Nemojte tako strogo! Kad reporteri Vecernjeg lista porazgovaraju s oba \"zlocesta kotaca\" vidjeti cete da je krivnja ne na vozacu nego nego na kineskim radnicima koji su proizveli ove samovoljne gume. Jer, u potpunosti je iskljuceno da kod nas vozac kamiona moze biti za nesto \"kriv\".hehehehehehe

VL
SA
saker
21:22 04.12.2011.

kao prvo-ovo očito nije kamion s prikolicom nego šleper kao drugo-ovo sigurno nije autocesta, a bogme niti kod zadra kao treće-kamion je kao zapriječio cestu što se nebi moglo reći po ovoj fotografiji kao četvrto- prevrnuti kamion s vodom je žute boje

VL
JA
jamanuša
13:40 05.12.2011.

nije lako biti vozač gde te svatko ugrožava, pa i sama tehnika , nema se tu neke edukacije , a kad se dogodi problem ostaje ti riješi kako znaš i umiješ, duga vožnja dovodi do zamora materijala i vozačeva tijela - na odmaralište izvrši provjere i odmori se pa nastavi ciljanom odredištu-- nije samo sijedi u kabinu i vrti volanom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.