Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nered u križevcima

Kamion s otpadom pred crkvom u Križevcima uništio štand i ogradu

nesreća (1)
Foto: Snimio čitatelj
1/3
18.06.2012.
u 12:36

U rano jutro kamion je izbjegavao auto iz suprotnog smjera, naglo skrenuo udesno i završio u štandu sa suvenirima, čiji je vlasnik u šoku

Nesvakidašnja nesreća dogodila se rano ujutro u središtu Križevaca – kamion za prijevoz otpada Komunalnog poduzeća Križevci oko 7 sati zaletio se u drveni štand sa suvenirima pred župnom crkvom sv. Ane i potpuno ga smrskao. 

Prema neslužbenim policijskim informacijama, vozač smetlarskog kamiona dolazio je iz smjera sjevera, odnosno iz Gornjeg grada, kad je iz drugog smjera pred njega izletio automobil s ljudima koji su s ceste uklanjali i spremali drvene kućice preostale s priredbe 45. Križevačko veliko spravišče, održane za vikend.

Vozač kamiona je, želeći izbjeći auto, skrenuo udesno, ali očito prenaglo, pa je sudar sa štandom bio neizbježan. Vlasnik štanda Goran Katalenić, koji pred crkvom prodaje križevačke suvenire i simbole sa svetim Markom Križevčaninom, stigao je na poprište nesreće kada je još policija radila očevid. Šokiran je kazao da je, na sreću, većina predmeta ostala cijela. Bit će mu, kaže, osiguran novi štand.

U sudaru je uništen je i jedan betonski stup i dio ograde od lijevanog željeza, a nesreća je, čini se, mogla biti i gora, jer je kamion mogao udariti i u golemo željezno zvono uz štand.

Ključne riječi

Komentara 2

SU
suncobran
15:46 18.06.2012.

ovdje nešto strašno smrdi i netko prekriva istinu kao prvo odakle je mogao izletet auto sa ljudima, sigurno iz birtije Farby ili iz crkve sv.Ane a drugo koliko se tek kamion brzo vozio kad je toliku širinu prevalio sve doo štanta ili možda nije imao kočnica znamo dobro mi vozači da to vozilo staje kao malo luksuzno vozilo čak i bolje ovdje je u pitanju neznanost ili alkohol a možda i nešto treče što pravu istinu nečemo znati

YO
yocko
16:15 18.06.2012.

Suncobran nemoj sad dramu stvarati,kaj neznaš da je bila fešta cjelu noć več si zaboravio da je bilo spravišče,ljudi neispavani i eto ti vraga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije