Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobičan sudar

Kamion s cateringom zaletio se u zrakoplov u beogradskoj luci

lufthansa
Reuters/Pixsell
14.11.2012.
u 08:50

U sudaru je oštećena oplata zrakoplova u dužini između 30 i 50 centimetara

Neobičan sudar dogodio se u beogradskoj zračnoj luci "Nikola Tesla". Tamo se, naime, u ponedjeljak u pet sati ujutro kamion "Aerodrom cateringa" zabio u Lufthansin zrakoplov koji je trebao poletjeti u Frankfurt, piše Blic.

U sudaru je oštećena oplata zrakoplova u dužini između 30 i 50 centimetara.

– Vozač je vjerojatno mislio da će bolje proći ako okrivi kočnice. Kamion je, međutim, prethodnog petka bio na redovitom tehničkom pregledu, a u utorak je napravljen i izvanredni tehnički pregled – kazao je Nikola Metodijević, direktor Aerodrom cateringa, te dodao da će o eventualnom posljedicama za vozača biti riječi po završetku istrage.

Procjena štete na zrakoplovu još nije napravljena, ali bi većinu troškova trebalo pokriti osiguranje.

>>Zrakoplov prisilno sletio zbog preglasne molitve putnika

Ključne riječi

Komentara 5

VI
viluk007
09:30 14.11.2012.

Nisam znao da su aerodrom nazvali po hrvatskom znanstveniku lijepo od njih, čuo sam da tvrde kako je Ruđer Bošković njihov i da će primenovati sveučiliše u Univerzite Ruđera Boškovića. Sigurno su nešto nazvali i po Ivi Andriću. Za Ivana Meštrovića ponekad napišu da je srpski vajar, u Frankfurtu sam vidio veliki plakat sa slikom Dubrovnika na kojemu piše "Dubrovnik Srbija Jugoslavija" kad bi nam uzeli Antu Pavelića možda bi netko reagirao ali čisto sumnjam. Ja osobno ne dam Šukera, cijeli svijet zna za "Šuker Hrvatska"

DE
delamarina
10:42 14.11.2012.

italijanski list ''republica'' skoro je imao clanak o cratizaciji evropske bastine ,neron i cezar poticu iz hr ,kao i marko ,polo ,maradona ,o tesli ,andricu ,rudjeru iluzorno je govoriti , ocekujmo uskoro da su hvati ajnastajn ,fleming ,darvin ,kolumbo ,sta ces kad nema svoje prisvajaj, otimaj tudje.

OB
-obrisani-
12:38 14.11.2012.

Šteta za Lufthansu....to je žig za Srpsko-Njemačko prijateljstvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije