Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE OZLIJEĐENIH U NJEMAČKOJ

Kamion pun eksploziva 'uletio' na gradilište: Vozač izgubio kontrolu pa probio zaštitnu ogradu

Ilustracija
Pixabay/ilustracija
30.11.2021.
u 08:55

Kamion je oštećen, no nije bilo opasnosti od eksplozije. Na mjestu događaja bili su i stručnjaci koji provjeravaju opasne tvari

Vozač kamiona natovarenog eksplozivom izgubio je u ponedjeljak kontrolu nad vozilom i probio zaštitnu ogradu na gradilištu u Njemačkoj. 

Prema policijskom priopćenju, nije jasno kako je došlo do incidenta na autocesti A5 u Mörfelden-Walldorf u Hessenu. Pritom su lakše ozlijeđeni 56-godišnji radnik na gradilištu i 63-godišnji vozač kamiona, a obojici je pružena hitna liječnička pomoć, navodi Fenix magazin

Kamion je oštećen, no nije bilo opasnosti od eksplozije eksploziva. Na mjestu događaja bili su i stručnjaci koji provjeravaju opasne tvari. 

Prema prvoj procjeni, šteta je veća od 200.000 eura. Kamion je trebalo odvući s mjesta događaja pa su oba desna traka A5 u smjeru Darmstadta bila privremeno zatvorena.

VIDEO Tragedija u Podravini: Vozačica (25) sletjela s ceste i udarila u stablo. Preminula je na mjestu događaja

Komentara 1

CE
celovic
09:46 30.11.2021.

Autoput izmedju Darmsdata i Frankfurta ima 4 vozne i jednu zaustavnu traku, dakle nisu u pitanju obje desne trake , nego dvije desne trake. Malo gramaticke preciznosti nije na odmet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije