Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Kutini
Povratak na članak

Teretno vozilo ga udarilo i odbacilo u kanal: Dječak (14) preminuo nakon nesreće

Nesreća se dogodila kada je 19-godišnji vozač teretnim vozilom kutinskih registracija, zbog neprilagođene brzine, stanju ceste i slabe vidljivosti, prednjim desnim i prednjim bočnim dijelom teretnog automobila udario u 14-godišnjeg pješaka.

Komentari 23

Avatar andro_livi
andro_livi
11:52 23.11.2019.

Kad ce se vec jednom u skolama, crkvama i drugim odgojnim ustanovama, uciti dijecu, a i odrasle glupsone, da se cestom bez trotuara krece prema dolazecem prometu? Nikad se tragedija ovog tipa ne bi desila. Sklonit ces se sam a ne izazivat sudbinu i stavit vozaca u problem, posebno u uvjetima lose vidljivosti. Ne prilagodjena brza kretanja je druga prica.

VL
Avatar Zgubider..
Zgubider..
11:14 23.11.2019.

19 godišnji vozač kamiona?! Sa zakonima stvarno nešto ne štima...

VL
BA
Barbasmora
12:11 23.11.2019.

Sad se moze ovaj vozac spasit samo tako, da postane clan HDZa.... Nosimo reflektirajuce oznake ako idemo u tami na cestu. Sucut obitelji i prijateljima poginulog ali i razumijevanje vozacu i njegovim.

VL
MX
Mister X
12:26 23.11.2019.

Bla bla bla što je sa glavnim krivcem ovdje . A to je RH. Međunarodno jako priznata koja traži od maloljetnika da se kreču prometnicom za motorna vozila i noču . Te brzo novinar i policija odmah "nađu krivca" nije brzinu prilagodijo pješeku te ga je sustigao i kako bi se sklonio nailazečim vozilima iz suprotnog pravca zasljepljen a kamion ima širinu povukao se je dovoljno udesno da ne smeta vozilima iz suprotnog smijera od kojih znamo vidi smo crni put. Znak Pješeci uz cestu i do 3 sata i 45 minuta do jutra su tu ne postoji ........ Nadlje krivac je zakonodavac koji zna smo da pljačka i okrivljuje nerod vozaće i da kažnjava kao umk+no bolestan . A da barem malo novaca investira u pješelki put izvan uz ceste prometnice za promet motornih i električnih vozila . Naravno da su i kotitelji i ovdje sukrivci . I zakonodavac koji bi barem morao podijeliti te reglektirajuće prsluke ako neče ni nakon 30 godina demonkracije da ljude djecu hrvate malo bolje zaštitte a ne smo što više pljačkaju demokratskim zakonima . A djeca i ljudi ginu li ginu nepotrebno Da je pješečka i biciklistćka staza djete bi bilo živo i još mnoga mnoga djeca i vozači nebi bili ubijice nepootebno . Time bi se spasilo mnogo više Hrvata nego što če to super vidljivi F16 eskdeilici biti u stanju ......

VL
VO
vorda400
12:05 23.11.2019.

Vidim da nove kazne super funkcioniraju sve više mrtvih,pijanih i divljaka na cesti

VL
LE
Levanto
13:18 23.11.2019.

A tuge Boze moj. Koja tragedija za sve nas. Koliko ucviljenih, a opet i vozač, i on dite

VL
TS
Tito sveti
11:41 23.11.2019.

Sad svatko moze bit profi vozac Pogledajte taxiste i vidjet ce tko sve vozi Uzasan zakon

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.