Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epicentar u bih

Kamera ulovila trenutak potresa: 'Opa, događa se zemljotres, nadam se da će sve biti u redu'

23.04.2022.
u 01:09

Komentari na društvenim mrežama puni su divljenja reakciji voditeljice koja je, pišu, svoj posao odradila staloženo, prisebno i profesionalno

Voditeljica crnogorskog Dnevnika vodila je uživo emisiju kada je studio zatresao potres.

- Opa, u ovom trenutku, događa se zemljotres, nadam se da će biti sve u redu - rekla je voditeljica Dnevnika pa nastavila raditi svoj posao.

Komentari na društvenim mrežama puni su divljenja reakciji voditeljice koja je, pišu, svoj posao odradila staloženo, prisebno i profesionalno.

Podsjećamo,vrlo snažan potres pogodio je u petak u 23,08 sati područje Hercegovine, a osjetio se u većem dijelu BiH, Crne Gore i Dalmacije, navodi se u prvome izvješću Euromediteranskog seizmološkog centra (EMSC). Epicentar potresa bio je 19 kilometara istočno od Stoca u istočnom dijelu Hercegovine. Seizmološka služba pri Geofizičkom odsjeku PMF-a procijelila je magnitudu od 6.1 po Richteru.

VIDEO Pogledajte snimku iz Mostara odmah nakon sinoćnjeg jakog potresa u BiH

Kako smo ranije izvijestili, iz kantonalne bolnice dr Safet Mujić potvrđeno je da je preminula djevojka E. S. (1994), koja je u teškom stanju dovezena iz Stoca. Njeni roditelji su lakše ozlijeđeni. 

>> VIDEO Jeziva snimka iz dubrovačke crkve za vrijeme sinoćnjeg potresa: Prvo se čuo huk, a onda podrhtavanje!

Komentara 4

DU
Deleted user
08:36 23.04.2022.

Svaka čast na smirenosti. Poznam neke ljude (muškarce), koji u paničnom strahu bježe glavom bez obzira.

BA
bacenheider
10:37 23.04.2022.

Vidi se da je prava profesionalka.Svaka joj cast na ovoj reakciji,neki bi na njenom mjestu utekli glavom bez obzira.

PV
prcko.vita
05:35 23.04.2022.

Opa događa se zemljotres, malo je turbulentno, e da, i opa događa se da Rusija briše sa planeta zemlje narod od 40 milijuna ljudi, opa, malo je turbulentno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije