Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
materijalna šteta

Kamenjem i vatrenim oružjem oštetili fasadu Haciende

Hacienda (1)
Dusko Jaramaz/PIXSELL
16.08.2012.
u 14:44

Oštećenu fasadu i krovnu ciglu u srijedu oko 6.30 ujutro primijetili su i policiji prijavili redari u diskoteci. Za nepoznatim počiniteljima traga policija

Koncert srbijanskog pjevača Željka Samardžića u utorak navečer u diskoteci Hacienda u Vodicama mogao je završiti tragično. Kako je izvijestila PU šibensko-kninska, nepoznati su počinitelji kamenjem i vatrenim oružjem oštetili fasadu i krovnu ciglu, što su u srijedu oko 6.30 ujutro primijetili i policiji prijavili redari u diskoteci.

Materijalna šteta nije velika, tek nekoliko stotina kuna, ali, kako nam je potvrdila Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, budući da je korišteno vatreno oružje, policija istražuje ne samo uništenje i oštećenje tuđe stvari nego i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Samo dva dana prije ovog incidenta, mladići iz Splita, koji su se, kako smo neslužbeno doznali, cijelu večer zabavljali u Haciendi, ispred diskoteke su, iz čiste zabave, zapalili suhu travu i izazvali požar koji je ugrozio stanovnike Vodica i Srime.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Čaruga
Čaruga
16:29 16.08.2012.

katolik puca po pravoslavcu, prije toga pravoslavac po katoliku, Bozji narod ili mozda i ne bas Bozji. Ima puno kapelica tamo okolo pogotovo u dalmaciji ako izmoli koju recitaciju i sve oprosteno.

OB
-obrisani-
16:32 16.08.2012.

16.08.2012. u 16:29h caruga je napisao/la: WTF? Na ovom forumu može svaki tupan ostavljat komentare......

DE
denderi
19:57 16.08.2012.

zar se treba prodavati za novce koje bi srbin zaradio jer rane još nisu zaliječene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije