Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odron

Kamenje palo na Jeep Commander, vozač nije ozlijeđen

odron kamenja (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
18.03.2013.
u 12:52

Prilikom odrona kamenje koje je palo oštetilo je terenac Jeep Commander riječkih oznaka kojim je upravljao 36 godišnji Riječanin

Zbog veće količine kamenja koje se danas, najvjerojatnije kao posljedica učestalih kiša posljednjih dana, odronilo na cestu koja od Orehovice vodi ka središtu Rijeke, na predjelu Banska vrata, cesta je od 10.45 sati zatvorena za sav promet.

Prilikom odrona kamenje koje je palo oštetilo je  terenac Jeep Commander riječkih oznaka kojim je upravljao 36 godišnji Riječanin. Vozač nije ozljeđen. 

Promet se od Orehovice do središta Rijeke odvija obilazno, preko Vežice.

>> Odron kod Omiša - stijena od 10 tona zdrobila sve pred sobom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:54 18.03.2013.

Bravo ,za slike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije